Ουίσκι, μνημόνια και Mega (και σου σβήνουν το φιτίλι)

Tsipras1Πιτσιρίκο καλησπέρα.
Ο Τζίφρας ξεμπέρδεψε με το παλιό και είναι έτοιμος να κερδίσει το αύριο με τον θείο, νονό, εργολάβο, σύντροφο,αριστερό, χαρούμενο, χωρίς μασέλα, ηλικιωμένο Φλαμπουράρη, αφού η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Όσοι πήγαν και ψήφισαν αποφάσισαν για όλους τους Έλληνες την εφαρμογή του 3ου μνημονίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προς το παρόν.

tsipras2Από χθες, ακούω βουλευτές των δυο κομμάτων να λένε φωναχτά πως οι Έλληνες ήξεραν τι ψήφισαν, θα είναι δύσκολα, δεν νομίζουν να διαφωνεί κανείς να πληρώσει και 5 φόρους παραπάνω προκειμένου να σωθεί η χώρα, και ότι αυτό που έχουν υπογράψει και ψηφίσει δεν είναι μνημόνιο αλλά συμφωνία εξόδου από τα μνημόνια.

Εγώ τους λέω πως αυτό που έχουν υπογράψει είναι συμφωνία παραμονής στις υπουργικές καρέκλες, ώστε να συνεχίσουν να πέφτουν οι μισθοί και να ασκούν εξουσία εφαρμόζοντας καταστροφικά μνημόνια.

Ήδη από το 2012 είναι πολύ δύσκολα για τους περισσότερους Έλληνες που ούτε έχουν να πληρώσουν άλλους φόρους αλλά δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι ψήφισαν μέχρι να αρχίσει η εφαρμογή του.

Με εκτίμηση

FM

tsipras3Υ.Γ.Την Κυριακή στην Κουμουνδούρου ο Τσίπρας έφτασε μετά της συζύγου μέσα σε BMW που έμοιαζε θωρακισμένο από το πάχος των τζαμιών του. Πρώτη φορά θωρακισμένη αριστερά;
Στην φωτογραφία φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας εμπιστεύεται την έγκυρη ενημέρωση της Όλγας Τρέμη και του MEGA, λες στο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο να ακούει Μπάμπη Παπαδημητρίου;

(Αγαπητέ φίλε, το έλεγε ο Τζίμης Πανούσης πως ο Τσίπρας ήταν κνίτης -άρα, κατεστραμμένος- αλλά δεν τον ακούγαμε. Πάντως, έχουν μεγάλη πλάκα αυτοί οι Φλαμπουράρηδες. Γενικά, έχει μεγάλη πλάκα όλη αυτή η κατάσταση. Εγώ λέω να την απολαύσω. Να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Ο Τσίπρας στο αυτοκίνητο ακούει μόνο ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου και κλέβει ατάκες, ενώ προσπαθεί να μιμηθεί την φωνή του. Νομίζω πως το ότι ο Τσίπρας μιλάει με τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα πόσο ξεκαρδιστικά αστείο είναι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.