Ο Μεϊμαράκης, ο Καραμανλής και ο Τσόρτσιλ

KARAMANLIS-MEIMARAKISΟ πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής προέτρεψε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να μιμηθεί τον Ουίνστον Τσόρτσιλ -είναι προφανείς οι ομοιότητες ανάμεσα στον Μεϊμαράκη και τον Τσόρτσιλ- και να μην υποσχεθεί τίποτα στους ψηφοφόρους, παρά μόνο “αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα”.

Να σημειωθεί πως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ υποσχέθηκε “ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα” στους Βρετανούς όχι επειδή η Βρετανία χρεοκόπησε και ψήφιζε Μνημόνια αλλά στην αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο ιδανικός άνθρωπος να μιλήσει για αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα.

Όλοι ξέρουμε πόσο έχει ματώσει ο Κώστας Καραμανλής.

Όλοι ξέρουμε πόσο έχει μοχθήσει ο Κώστας Καραμανλής.

Όλοι ξέρουμε τι δάκρυ έχει ρίξει ο Κώστας Καραμανλής.

Όλοι ξέρουμε πόσο έχει ιδρώσει ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε να είχε πάει στο δικαστήριο για την εκτίναξη του χρέους στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του -που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία- αλλά, αντί για αυτό, κυκλοφορεί ελεύθερος και δίνει και συμβουλές.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι πολιτικοί που ξέσκισαν τη χώρα θεωρούν ηλίθιους και ραγιάδες τους Έλληνες πολίτες.

Στις εκλογές θα μάθουμε αν έχουν και δίκιο να τους θεωρούν ηλίθιους και ραγιάδες.

Πάντως, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, σε αντίθεση με τον Καραμανλή και τον Μεϊμαράκη, θεωρούσε τους τότε Έλληνες ήρωες.

(Για πολλοστή φορά: Αν δεν οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας το 2010, η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά. Θα σέρνεται και θα σαπίζει. Η Δικαιοσύνη είναι μονόδρομος για την Ελλάδα, όχι τα Μνημόνια.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.