Ο Παπανδρέου κάνει μήνυση στον Τσίπρα επειδή μιμείται τη φωνή του πατέρα του

papandreou tsiprasΑίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Γιώργος Παπανδρέου σκοπεύει να κάνει μήνυση στον Αλέξη Τσίπρα επειδή μιμείται την φωνή του πατέρα του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα από τον Αλέξη Τσίπρα επειδή μιλάει σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον Παπανδρέου -και πιο συγκεκριμένα από την γυμνάστριά του και τον μασέρ του-, ο Γιώργος Παπανδρέου θα δεχόταν να μην προχωρήσει σε μήνυση, αν ο Αλέξης Τσίπρας του δώσει ένα υπουργείο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έξαλλος με τους συνεργάτες του, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να του πει να μιλάει σαν τον πατέρα του -με αποτέλεσμα να μιλάει με τη δική του φωνή και να πάρει τον πούλο- και να έρθει τώρα ένας ξένος, ο Αλέξης Τσίπρας, και να κάνει καριέρα πρωθυπουργού με την φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Το θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα της φωνής του Ανδρέα Παπανδρέου είναι κάπως μπερδεμένο, αφού τα διεκδικούν δυο πρώην σύζυγοι και τέσσερα παιδιά, ενώ υπάρχει και το εξώγαμο του Ανδρέα στη Σουηδία που είναι ταλιροφονιάς.

Σε άλλα νέα, δεν θα πρέπει να αποκλείεται συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, αν και η αιμομιξία είναι ακόμα αδίκημα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.