Πελίτι

Πιτσιρίκο καλησπέρα.
Σου γράφω για να σου πω ότι η ιδέα σου είναι φοβερή και ότι κάτι τέτοιο κάνει εδώ και χρόνια ένας τύπος στην Δράμα με τον “Πελίτι”.
Πιθανόν να το γνωρίζεις.Εκεί βέβαια γίνεται και ανταλλαγή προϊόντων με υπηρεσίες, και έχει ξεκινήσει η ιστορία από ανταλλαγή παλαιών σπόρων.

Φυσικά, η απήχηση του blog σου μπορεί να γιγαντώσει κάτι τέτοιο.

Δεν παράγω κάτι, αλλά επειδή είμαι μάγειρας θα μαγείρευα ευχαρίστως με αντάλλαγμα μαθήματα χορού ή δωρεάν διαμονή σε κάποιο κατάλυμα ή οτιδήποτε άλλο.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι μπορεί έτσι να αποπροσανατολιστεί το πράγμα και να χαθεί η ουσία που μας ενδιαφέρει και είναι η παραγωγή.

Όπως και να έχει πάντως είναι μία κίνηση που αν δεν γίνει και τώρα από αυτήν την γενιά, πότε θα γίνει και από ποιους;

” Την ώρα αυτή στον κάμπο, ομίχλη κατεβαίνει
τα σκιάχτρα τα κουρέλια θα φοβηθείς.
Τρέξε να ψηλαφήσεις την πλάση ακριβέ μου
το μπράτσο της απλώνει να κρατηθείς ,
να κρατηθείς .”

Ευχαριστούμε για την παρέα

Νικόλας

(Αγαπητέ Νικόλα, εγώ δεν θα κάτσω να περιμένω το τέλος. Πρέπει να δράσουμε. Και πρέπει να αλληλοστηριχτούμε. Να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την χώρα μας και την κοινωνία. Δεν μου λέει τίποτα να έχω ένα πετυχημένο μπλογκ και να γράφω αναλύσεις και χαριτωμενιές. Αυτό το έκανα δέκα χρόνια, φτάνει. Θέλω αυτό το μπλογκ να γίνει κάτι χρήσιμο και παραγωγικό. Ελπίζω να πετύχει η ιδέα μου και να κινητοποιήσει κόσμο. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση για τον Πελίτι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.