Τον τάφο του Μάικλ Τζάκσον επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Tsipras Michael JacksonΤον τάφο του Μάικλ Τζάκσον στο κοιμητήριο του Φόρεστ Λόουν στην Καλιφόρνια επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα στον τάφο του Μάικλ Τζάκσον και δήλωσε πως ο Μάικλ Τζάκσον θυσιάστηκε όπως οι εκτελεσθέντες στην Καισαριανή.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας τραγούδησε πάνω από τον τάφο του Μάικλ Τζάκσον το Billie Jean, ενώ ο Γιώργος Σταθάκης -που τον συνοδεύει- έκανε τα βήματα του moonwalking.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Μάικλ Τζάκσον έμοιαζε πολύ με την Ελλάδα γιατί είχε κι αυτός πολλά χρέη αλλά οι Γερμανοί δεν του τα διέγραφαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε πως, όταν ήταν έφηβος, άκουγε Μάικλ Τζάκσον, ντυνόταν σαν τον Μάικλ Τζάκσον και προσπαθούσε να χορέψει σαν αυτόν αλλά το έκανε κρυφά γιατί στην ΚΝΕ δεν τους επέτρεπαν να ακούνε προϊόντα της αμερικάνικης υποκουλτούρας.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μια φορά ο καθοδηγητής του τον έπιασε να ακούει κρυφά το Thriller και του έβαλε τιμωρία να ακούσει εκατό φορές σερί τον Επιτάφιο του Ρίτσου.

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον τάφο του Μάικλ Τζάκσον είναι μπηχτή στην Άνγκελα Μέρκελ -που δεν έχει επισκεφτεί ακόμα τον τάφο-, ενώ αποδεικνύει και τις πατροπαράδοτες σχέσεις φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας, στη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου θα γίνει αφιέρωμα στον Μάικλ Τζάκσον και στην Coca Cola, με χορηγό την αμερικανική πρεσβεία.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νεκροταφείο, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ένα ακουστικό στο αυτί και έλεγε ό,τι του έλεγαν οι Αμερικανοί, ώστε να μην του ξεφύγει καμιά κοτσάνα και μπερδέψει τον Μάικλ Τζάκσον με τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.