Όσο αυτοί γελάνε, εσύ μην τους ψηφίζεις

tsipras meimarakis (2)Πιτσιρίκο, πέντε ημέρες πριν την κάλπη, είναι ξεκάθαρο ότι οι εκλογές έγιναν κατά παραγγελία των ξένων τοκογλύφων γερμανογάλλων δανειστών, ώστε να εφαρμοστεί το Μνημόνιο 3 με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία στην Βουλή.

Θέλουν με το εκλογικό αποτέλεσμα στις 20 Σεπτεμβρίου να σβήσουν το 61,31% του λαού που ψήφισε ΟΧΙ στα καταστροφικά μνημόνια στις 5 Ιουλίου.

Είναι στα χέρια μας να μην το επιτρέψουμε, να μην αφήσουμε όλη αυτή την πολιτική και δημοσιογραφική σαβούρα να επηρεάσει την λογική και την κρίση μας.

Νομίζουν πως το έχουν καταφέρει γι΄αυτό και είναι συνέχεια χαμογελαστοί μπροστά στις κάμερες, πολλά γελάκια και σήμερα στο debate· μέχρι και ανέκδοτο είχε από τον χιουμορίστα αριστερό Τσίπρα.

Ας σκεφτούμε τι μας έχει συμβεί τα τελευταία 5 χρόνια με τα μνημόνια.

Ξεπεράσαμε τον φόβο μας στο δημοψήφισμα δεν χρειάζεται να κάνουμε πισωγύρισμα στον χρόνο.

Με εκτίμηση

FM

Υ.Γ. Σήμερα, ακούγοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο μεγάλο κανάλι, ένιωθα σαν να ακούω και την δική μου φωνή και τις φωνές στο Σύνταγμα και στον σταθμό του μετρό το βράδυ της συγκέντρωσης υπέρ του ΟΧΙ.

(Αγαπητέ φίλε, το γέλιο τους είναι σιχαμένο. Δεν μιλάνε οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές· είναι σιωπηλοί. Κι αυτό με κάνει να χαμογελάω. Ίσως, οι πολίτες να κατάλαβαν επιτέλους πως, όποιος ψηφίζει απατεώνες, είναι και ο ίδιος απατεώνας. Και μπορεί οι πολίτες το 2015 να μην θέλουν να είναι απατεώνες. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.