Δούρου Α-Ρένα

melissanidis-dourouΣτο πλαίσιο της σύγκρουσής της με τα μεγάλα συμφέροντα, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αφορούσε το γήπεδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κάποιοι νομίζουν πως θα είναι γήπεδο της ΑΕΚ.

Μετά τη συνάντηση με την Ρένα Δούρου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε πως θα ονομάσει το γήπεδό του “Δούρου Αρένα” -και όχι ΑγιαΣοφιά- και θα βαράει πέναλτι στη Ρένα, η οποία θα πέφτει σαν τίγρης στην δεξιά της γωνία, ενώ θα μοιράζονται και τις εισπράξεις.

Το “Δούρου Αρένα” ήταν μια κοινή απόφαση της Ρένας και του Δημήτρη, αν και η Ρένα ήθελε το γήπεδο να λέγεται “Δούρου Ρένα”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε ακόμα πως το Δούρου βγαίνει από το Κουμουνδούρου και πως αυτός ήταν συριζαίος από μικρός.

Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να ονομάσει το γήπεδό του “Δούρου Αρένα” εκνεύρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε πως το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα μετονομαστεί σε “Αλέξης Τσίπρας”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δήλωσε πως το γήπεδο της Λεωφόρου θα μετονομαστεί σε “Πρώτη Φορά Αριστερά”.

Η σύγκρουση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με τους ολιγάρχες και ο ολομέτωπος πόλεμος της κυβέρνησης με το λαθρεμπόριο καυσίμων συνεχίζεται, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις και είναι αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

(Τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας θα τους ρωτήσει κάποιος για το γήπεδο;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.