Επιτυχία για την Ελλάδα η συγκατάθεση του Ολάντ να μείνουν οι Έλληνες στην Ελλάδα

tsiptasolant-e1445592969790Πολύ επιτυχημένη -για τις γαλλικές εταιρίες- η επίσκεψη του πλασιέ-προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα. Ο Φρανσουά Ολάντ ήρθε, ψώνισε και έφυγε ευχαριστημένος, αν και εξέφρασε και ένα μικρό παράπονο επειδή τα πιο καλά κομμάτια της Ελλάδας πρόλαβε και τα πήρε η Γερμανία, με αποτέλεσμα η Γαλλία να πάρει κάτι μπακατέλες.

Επιτυχία για την Ελλάδα θεωρείται η συμφωνία του Φρανσουά Ολάντ με τον Αλέξη Τσίπρα να παραμείνουν οι Έλληνες στην Ελλάδα, μετά το τέταρτο Μνημόνιο που θα υπογράψει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι ή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Δημοκρατία.

Ο Φρανσουά Ολάντ διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα πως θα μιλήσει ο ίδιος στην Άνγκελα Μέρκελ, και θα της ζητήσει να επιτρέψει στους Έλληνες να μείνουν στην Ελλάδα, μετά το τέταρτο Μνημόνιο, ενώ θα την παρακαλέσει να μην τους πουλήσει σκλάβους στα σκλαβοπάζαρα.

“Θα προσπαθήσω να πετύχω την Άνγκελα κάποια στιγμή που θα είναι στα κέφια της” είπε ο Φρανσουά Ολάντ στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε σαν μικρό παιδί από την χαρά του.

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως ο Ολάντ μπορεί να ηττηθεί στις επόμενες προεδρικές εκλογές, και ο Σαρκοζί ή η Λεπέν να μην τηρήσουν τη συμφωνία.

Αποχωρώντας από την Ελλάδα, ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας δίνει μάχη -για να ξεπουλήσει την Ελλάδα-, και πως οι Έλληνες θα πρέπει να του κάνουν άγαλμα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να του κάνουμε άγαλμα, αφού μπορούμε να τον τσιμεντώσουμε και να μας έρθει πιο φτηνά.

Τα ψώνια του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα δεν θα ανακοινωθούν αμέσως, αφού πλησιάζει η επέτειος του ΌΧΙ, και θα είναι κάπως άκομψο από τη μία οι Έλληνες να ανεμίζουν σημαίες γεμάτοι εθνική περηφάνια και ο Καμμένος να χορεύει τσάμικα στην παρέλαση, και από την άλλη να ανακοινώνεται ότι η χώρα ξεπουλιέται με το κομμάτι.

(Πάντως, είναι κάπως εντυπωσιακό που τα κρατικά γαλλικά ΜΜΕ λένε απερίφραστα πως η Ελλάδα ξεπουλιέται και οι Έλληνες παρακολουθούν ατάραχοι το ξεπούλημα της χώρας τους. Μπράβο μας. Αέραααααααααα!!!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.