Θέλω

Αγαπητέ πιτσιρίκο, σήμερα έχω τα νεύρα μου.
Θέλω ο Φλαμπουράρης να δώσει όλη την περιουσία του υπέρ του χρέους, γιατί τα βρώμικα λεφτά μόνο σε νταβατζήδες αξίζουν.

Θέλω ο Τσίπρας να σταματήσει διαπαντός να διαπραγματεύεται, να σταματήσει να χασκογελάει, να σταματήσει να υπάρχει αν είναι δυνατόν. Εγώ, στη θέση του, θα είχα κάνει χαρακίρι προ πολλού.

Θέλω όσοι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό να επιστρέψουν, και στη θέση τους να φύγουν αυτοί που είναι ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων.

Θέλω ο Σταθάκης να μεταναστεύσει μόνιμα στη Γερμανία και να δουλέψει με άσχημες συνθήκες σε ελληνική επιχείρηση, διεκπεραιώνοντας τουλάχιστον 1.000.000 χαμαλοδουλειές την ημέρα.

Θέλω το ποσοστό του 17% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές -και δεν έχει καταλάβει ακόμη το λάθος του- να υποστεί λοβοτομή.

Θέλω η Ελλάδα να γίνει ανεξάρτητη χώρα και ας πάει στα τσακίδια η Ευρώπη.

Θέλω να αντιδράσουμε και να έχουμε λόγο να χαμογελάμε.

Θέλω το αιώνιο καλοκαίρι.

Ευχαριστώ που με άκουσες.

Ρ.

(Αγαπητή φίλη, κι εγώ θέλω το αιώνιο καλοκαίρι. Υπάρχουν μέρη πάνω στον πλανήτη που έχουν καλοκαίρι όλο τον χρόνο. Τα άλλα που θέλετε μάλλον δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ αλλά δεν πειράζει. Το θέμα είναι να πάμε εμείς εκεί που έχει αιώνιο καλοκαίρι. Προσωπικά, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βρεθώ εκεί. Καλή τύχη. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.