Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, μας αγαπάνε οι Γερμανοί

anigif
Πιτσιρίκε, με έχεις γραμμένο κανονικά τελευταία, και δεν ξέρω τον λόγο γιατί.

Έφτασες στο σημείο, να μην στείλεις, ούτε ένα γαμήδι “ευχαριστώ”, που κάθισα και σου έφτιαξα βίντεο-σεμινάρια (2), για το πώς θα βάζεις ‘συννεφάκια’ για λόγια (όπως στα σκίτσα).

Anyway, αυτό που σου στέλνω, είναι τόσο σοβαρό να το δει το πανελλήνιον -κι ακόμα πιο πέρα-, που κάνω τον μαλάκα για όλα τ’ άλλα.

Βεβαίως, μπορώ να το ανεβάσω στο μπλογκ μου, αλλά θα το δουν ελάχιστοι.

Λοιπόν, ψαχουλεύοντας στο Google Earth, βρήκα αυτό που σου στέλνω.

Είναι ανάμεσα στα χωριά : Ζίρος και Λαμνώνι.

Γ.

(Αγαπητέ φίλε, δεν σας έχω γραμμένο αλλά δεν λέει να είμαι μέσα στην ομορφιά του πελάγους και να κάθομαι μέρα και νύχτα να απαντάω σε εκατοντάδες μέιλ. Γράφω τακτικά πως ευχαριστώ όλους τους φίλους αναγνώστες που μου γράφουν. Αν μου κόβατε ένα μισθό, θα απαντούσα σε όλα τα μέιλ. Αλλά τζάμπα; Τι, να μου τρώτε τη ζωή; Αγαπητέ φίλε, βράχος σε σχήμα φαλλού στην Κρήτη. Όλη η χώρα γεμάτη είναι. Και από βράχους και από φαλλούς. Χώρια που δεν έχω γνωρίσει γυναίκα -κάπως πιο καλά από τις υπόλοιπες- που να μην μου έχει πει πως θα ήθελε να έχει φαλλό. Αυτές πρέπει να τις προσέχεις, γιατί μπορεί να πάρουν τον δικό σου. Τώρα που βλέπω την φωτογραφία, και η Κρήτη σαν φαλλός είναι. Κάπως ταλαιπωρημένος, βέβαια. Ευχαριστώ πολύ για την φωτογραφία. Μετά από αυτή την δημοσίευση, η χώρα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.