Ο πιτσιρίκος την Κυριακή στις 12:00 στα Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή της Ζηνοβίας Σαπουνά

Την Κυριακή, από τις 12:00 έως τις 13:00, θα είμαι στην εκπομπή της Ζηνοβίας Σαπουνά “Εξαιρέσεις” στα Παραπολιτικά 90,1.

(Με την κυρία Ζηνοβία Σαπουνά ήμασταν συνάδελφοι στον ΣΚΑΪ. Με την ευκαιρία, επειδή με έχουν καλέσει σε πάρα πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία χρόνια -και αρνήθηκα ευγενικά να πάω-, να διευκρινίσω για μια ακόμα φορά κάτι, ώστε να μην παρεξηγούμαι: Μετά το 2010, δεν μίλησα σε κανένα ελληνικό ΜΜΕ -με τα ξένα ΜΜΕ ήμουν πιο ομιλητικός-, εκτός από μια φορά στο στούντιο του Real στην Ελληνοφρένεια και μια τηλεφωνική συνομιλία στο ξεκίνημα της εκπομπής του Βασίλη Κουφόπουλου, πάλι στον Real. Με τον Θύμιο, τον Αποστόλη, τον Βασίλη, όπως και την Ζηνοβία, ήμασταν συνάδελφοι. Εγώ πρόλαβα να τους αγαπήσω κιόλας. Οπότε, μόνο σε συναδέλφους έχω πάει. Και θα πάω σε όποιον πρώην συνάδελφο με καλέσει. Ελπίζω ένας κύριος που με έχει καλέσει πάρα πολλές φορές στην εκπομπή του -και ενοχλήθηκε σήμερα που διάβασε κάπου για την αυριανή εκπομπή- να καταλάβει και να σεβαστεί την θέση μου. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.