Το Gamato ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ο Φρανσουά Ολάντ

Tsipras Hollande KammenosΕμπλοκή παρουσιάστηκε στο ξεπούλημα της Ελλάδας σε γαλλικές εταιρίες, αφού ο πλασιέ των γαλλικών εταιριών, Φρανσουά Ολάντ, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να του πουλήσει το σάιτ Gamato που βγάζει 500 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα από διαφημίσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε έντονα και είπε στον Φρανσουά Ολάντ πως το Gamato δεν πωλείται και πως, αν θέλει, μπορεί να του δώσει σε καλή τιμή το Zougla.gr με δώρο τον Μάκη.

Ο Φρασνουά Ολάντ επέμενε να πάρει το Gamato αλλά ο Αλέξης Τσίπρας του είπε πως “το Gamato είναι ελληνικό”, ενώ ο Πάνος Καμμένος ήταν πίσω του και τραγουδούσε τον εθνικό μας ύμνο, ψιθυρίζοντας, παράλληλα, στο αυτί του Αλέξη Τσίπρα “μην πουλήσεις το Gamato, Αλέξη, δεν θα πέσουμε στα τέσσερα εμείς, καλύτερα να το κάνουμε με την ιεραποστολική στάση που είναι και πιο καθώς πρέπει”.

Ο Φρανσουά Ολάντ απείλησε να αποχωρήσει από τη συνάντηση και να φύγει από την Ελλάδα αλλά ο Αλέξης Τσίπρας του χάρισε εκεί κάτι σιδηροδρόμους και κάτι τρενάκια για να παίζει, οπότε ο Ολάντ έμεινε και πλακώθηκε στα κρουασάν.

Το Gamato είναι η κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση στο ξεπούλημα της χώρας, αφού, όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροπατσαβούρα, “Το Gamato είναι η ψυχή μας. Την Ακρόπολη μπορεί να την πουλήσουμε, το Gamato ποτέ!”.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο ισοδύναμος, ποντάρει στο Gamato, και, όπως σας αποκάλυψα, το θεωρεί κλειδί για την σωτηρία της χώρας και την εκτόξευση της Ελλάδας στην πρώτη θέση των πιο πλούσιων χωρών στον κόσμο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.