Τριανταπεντάχρονος Έλληνας μήνυσε την ελληνική κυβέρνηση

Αγαπητέ Πιτσιρίκο,
Σάλο προκάλεσε η αγωγή του τριανταπεντάχρονου Αχιλλέα Κανελλόπουλου εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης. Ο τριανταπεντάχρονος Αχιλλέας κατέθεσε μήνυση εναντία στην Ελληνική κυβέρνηση, αξιώνοντας αποζημίωση 35 εκατομμύρια βουλγαρικά Λέβα.

Το σκεπτικό της μήνυσης ήταν το εξής:

Ο Αχιλλέας τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής του υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην γονική του κατοικία.

Συγκεκριμένα, στο παιδικό του δωμάτιο, διακοσμημένο με αφίσες του Βon Jovi και των Europe.

Υποχρεώθηκε να ζητιανεύει το εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι του από την συνταξιούχο μάνα του και να ανέχεται καθημερινά το κράξιμο του συνταξιούχου πατέρα του.

Αναγκάστηκε μέσα στο καταμεσήμερο να πείσει την κοπέλα του να κάνουν έρωτα στο παιδικό του δωμάτιο, κατά τον μεσημεριανό ύπνο των γονιών του.

Υπέκυψε στην απώλεια του τηλεοκοντρόλ, ενώ υποχρεώθηκε να βλέπει ΕΤ-3 καθ΄ επιβολή της ηλικιωμένης μητέρας του.

Έπειτα υποχρεώθηκε να ξαναπροσπαθήσει να εξηγήσει γιατί πούλησε το αυτοκίνητο του για να ξεπληρώσει το δάνειο που είχε πάρει για το αμάξι, και εκθείασε τα πλεονεκτήματα του παπιού έναντι του αυτοκινήτου.

Ενώ τελικά ξόδεψε τα τελευταία του ευρώ για να αγοράσει καπνό, αντί για την γνωστή εφημερίδα ευρέσεως απελπισμένης εργασίας.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο φίλος μας Αχιλλέας, σαν άλλος Αχιλλέας, αποφάσισε να πει το έως “αιδώ”, και να πει το δικό του ΌΧΙ, ώστε να αποκτήσει την ατομική του ανεξαρτησία του και το δικό του YOLO.

Έτσι μήνυσε την ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση -και τις προηγούμενες- για όλα τα καλά που του στέρησαν τα τελευταία 6 χρόνια.

Υ.Γ. Περιμένουμε την απόφαση της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Τσίου.

Κ.

(Αγαπητέ φίλε, μήνυση κατά την κυβέρνησης πρέπει να καταθέσουν και οι γονείς του Αχιλλέα. Όλοι λένε για αυτούς που αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα πατρικά τους, αλλά κανείς δεν λέει για τους γονείς που τους κουβαλήθηκε ξανά πίσω ο κάγκουρας, ο άχρηστος, ο χαραμαοφάης. Δηλαδή, θεωρούμε δεδομένο ότι γουστάρουν οι γονείς να έχουν έναν λεβεντομαλάκα 35 χρονών μέσα στα πόδια τους. Να είσαι καλά. Η Δικαιοσύνη θα λάμψει.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.