Φαρμακεία και απελευθέρωση

drug-dealer-sit-couch-12268833

Πιτσιρίκο, επειδή οι φαρμακοποιοί την πατήσαμε πολυ άσχημα με τον Τσίπρα, δεδομένου οτι φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να περάσει ο νόμος του Άδωνη (!!!) και όχι αυτό το έκτρωμα, όπου όποιος έχει φράγκα θα μπορεί να είναι ιδιοκτήτης φαρμακείου, κάτι το οποίο δεν ισχυει για Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία κτλ.

Πολύ παραστατικά, αν θέλεις, κοινοποιείς τη φωτογραφία για το τι μπορεί να ισχύσει με αυτό το νόμο και γιατί ξεκινάμε απεργίες.

Φ.

(Αγαπητέ φίλε, εγώ μαζί σας και την κοινοποιώ την φωτογραφία. Όπως κοινοποίησα τα καλέσματα για τους αγώνες όλων των εργαζομένων τα τελευταία έξι χρόνια, όπως πήγα στις διαδηλώσεις πάμπολλων κοινωνικών ομάδων. Αλλά δεν μπορώ να μην πω πως τις άγριες και όμορφες ημέρες του Ιουνίου του 2011 -τότε που για μένα παίχτηκαν όλα με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου-, οι εργαζόμενοι σε διάφορους κλάδους δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκαναν οι διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος. Καλή επιτυχία στον αγώνα σας, και αγάπη στους φαρμακοποιούς που μας έδιναν τότε με τις χούφτες τα Maalox: “πάρτε να δώσετε και στα παιδιά”. Γεμάτο το συρτάρι μου από Maalox. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.