Χάπατα για πάντα

enikos1Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star, για να μιλήσει για το φλέγον θέμα του Ασφαλιστικού.

Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία και μετά από τρία Μνημόνια, οι Έλληνες έχουν στηθεί στις τηλεοράσεις για να μάθουν αν θα πάρουν σύνταξη, πότε θα πάρουν σύνταξη και πόση σύνταξη θα πάρουν.

Την ενημέρωση των Ελλήνων για τη σύνταξή τους έχουν αναλάβει εκατομμυριούχοι πολιτικοί και τηλεδημοσιογράφοι.

Όπως ακριβώς συνέβαινε και πριν την χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Καμία αλλαγή.

Οι Έλληνες ενημερώνονται για τη σύνταξή τους από ανθρώπους που δεν τους νοιάζει καθόλου αν θα πάρουν σύνταξη γιατί είναι ζάπλουτοι και έχουν χρήματα για να φάνε και τα δισέγγονά τους.

Το καλύτερο είναι πως οι πλούσιοι δημοσιογράφοι επιτίθενται στον πλούσιο υπουργό -λες και είναι τίποτα κομμουνιστές- επειδή καίγονται για τη σύνταξη και τα δίκια του λαού.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο παράνομο κανάλι του Βαρδινογιάννη.

Είμαστε στο 2015.

Μετά από όλα αυτά, εσείς αναρωτιέστε ακόμα αν θα αλλάξει κάτι κάποτε στην Ελλάδα;

Όχι, δεν θα αλλάξει.

Ποτέ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.