Αστυνομική ιστορία

Την κοίταξε εξερευνητικά από επάνω μέχρι κάτω. Θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν όπως την είχε φανταστεί, αλλά ο Γ.Π. δεν είχε ποτέ φανταστεί μια γυναίκα. Ήταν αυτές που τον φαντάζονταν και έσπευδαν να γεμίσουν την πραγματικότητά του.

Τα πέντε -ίσως και περισσότερα- χτυπημένα και όχι ανακατεμένα μαρτίνι του είχαν κάτσει στον σβέρκο και τον σφυροκοπούσαν αδιάκοπα. Θα ήταν να απορεί κανείς πώς τα κατάφερε και ικανοποίησε ένα τέτοιο θηλυκό πάνω στην σούρα του, αλλά κανείς δεν απορεί.

Γιατί μιλάμε για τον Γ.Π.

Τον άνθρωπο που κατάφερε να εισχωρήσει στα άδυτα των μυστικών υπηρεσιών και να φέρει εις πέρας το ακατόρθωτο: Να αποκτήσει ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία την σχέση του κόμματος με την τρομοκρατία!

Κάθε υγρό όνειρο παλαιοκομματικού Νουδούλη έγινε ξαφνικά πραγματικότητα… Τα αναρχοκομμούνια είναι όντως αναρχοκομμούνια!

Άντε, γιατί με τις τελευταίες εξελίξεις είχαμε αρχίσει και χάναμε κάθε έννοια ιδεολογίας.

Βλέπεις οι καριόληδες οι αναρχοάπλυτοι είχαν αρχίσει και προσποιούνταν πως συνεργάζονται με τους εφοπλιστάδες, τους τραπεζίτες, τος νονούς της νύχτας, τους μεγαλοεκδότες και όλα τα ξένα κέντρα που κάποτε κατηγορούσαν.

Αλλά η αλήθεια αποκαλύπτεται τελικά!

Το σχέδιο για ανατροπή μέσα από την ένοπλη μάχη και το αντάρτικο πόλεων φαίνεται πως δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ.

Όλα ήταν ένα παραπέτασμα καπνού για να δοθεί χρόνος στην ταξική συνείδηση να κάνει το απαραίτητο άλμα και να πυροδοτήσει την σύγκρουση που θα βάλει φωτιά και θα αιματοκυλήσει την Ευρώπη.

Και οι νοικυραίοι το πίστεψαν, αυτό ήταν το φοβερό! Κανένας δεν παρατήρησε την φλόγα που τρεμόπαιζε στα μάτια του πρώην Κνίτη και νυν πρωθυπουργού.

Οι μελετημένες του κινήσεις έφεραν το ζητούμενο αποτέλεσμα και έριξαν εχθρούς και φίλους σε σύγχυση.

Έξω με τη Ζωή, τέρμα με τον Γιάνη, ναι σε όλα, τούμπα στο δημοψήφισμα.

Μέχρι και με τον αρχαιοκαβλάρα συνεργάστηκε ο άτιμος, προκειμένου να θολώσει τα νερά.

Κανένας όμως δεν προβληματίστηκε με το ότι ο πρωθυπουργός αρνείται πεισματικά να μάθει την γλώσσα του παγκόσμιου κεφαλαίου, του ιμπεριαλισμού και της πλουτοκρατίας;

Δεν είναι ανικανότητα, τα ισπανικά με αργεντινική προφορά τα πάει φαρσί…

Ακόμα και τον έρπητα τον απέδωσαν στο στρες και την στεναχώρια. Δεν ξέρουν βέβαια πως μπορεί να προκληθεί και τεχνητά, αν ξέρεις από αυτά τα πράγματα.

Γατάκια, σκεφτόταν όλο αυτό το διάστημα ο Γ.Π., δεν έχετε ιδέα με ποιόν έχετε μπλέξει. Νομίζετε ότι μπορείτε να κρυφτείτε…

Μπορείς να ξεγελάς πολλούς για πολύ καιρό, λίγους για λίγο καιρό, αλλά ποτέ δεν θα μπορέσεις να ξεγελάσεις την μάνα σου, και εγώ σας έχω γεννήσει μικρά και αθώα αναρχοκομμούνια.

Η ΕΥΠ είναι κολλημένη σαν τσιμπούρι πίσω από το αυτί σας. Σας ηχογραφεί μέχρι και την ανάσα που παίρνετε. Και θα έρθει η ώρα που θα σας ξεσκεπάσω.

Μέχρι τότε, συνεχίστε να μου στέλνετε τα μωράκια να τα γλεντάω και να σας τα επιστρέφω σαν άδειο κέλυφος μετά από την υπέρτατη σεξουαλική εμπειρία που τους καίει πατόκορφα τους νευρώνες.

Ώρα για άλλο ένα μαρτίνι.

Με φιλικούς χαιρετισμούς από τη φανατική με τα αστυνομικά μυθιστορήματα Σκανδιναβία

Βασίλης

Υ.Γ. Εκεί που σκεφτόμουν να σου στείλω μια ιστορία κατασκοπείας με πρωταγωνιστή τον υπουργάρα, τι βλέπω; Το έχεις ήδη θέσει έτσι! Οπότε, εκμεταλλεύομαι την πάσα, ελπίζω με καλά αποτελέσματα.
Υ.Γ2 Μιας και έγραψα για τον έρπη του μικρού, μου ήρθε φλασιά με μια ατάκα του καθηγητή στην μικροβιoλογία, ας μην πούμε πόσα χρόνια πριν: “Ο ιός του απλού έρπητα τύπου ένα, γνωστός και ως επιχείλιος και τύπου δύο, γνωστός και ως γεννητικός… Βέβαια, εσείς οι νέοι έχετε αποκτήσει περίεργες συνήθειες και πλέον δεν είμαστε σίγουροι πως ο επιχείλιος είναι πάντα τύπου ένα”. Ούτε εγώ πιστεύω πως ήταν τύπου ένα εκείνος.

(Αγαπητέ Βασίλη, δεν έχω καμία αμφιβολία πως διάφοροι συριζαίοι έλεγαν διάφορες παπαριές και η ΕΥΠ τους ηχογραφούσε. Ακόμα και τώρα -μετά την ψήφιση του Μνημονίου και το προσκύνημα-, κάποιοι συριζαίοι νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση. Κάπως θα λέγεται στην ψυχολογία αυτό αλλά εσύ είσαι ο γιατρός, οπότε εσύ θα ξέρεις τον ιατρικό όρο. Βασίλη, έγραψα στον Άρη “πού χάθηκε ο Βασίλης;”, για να μου γράψεις. Και τώρα, Βασίλη, σε ρωτάω: “πού χάθηκε ο Σ.Α.Μ.;”. Βασίλη, δεν ξέρω τι καιρό κάνει στη Σουηδία αλλά εδώ είναι πάλι καλοκαίρι. Μια φίλη μου είπε να πάμε αύριο για μπάνιο. Μόνο από αυτό διασώζεται πια η ψυχολογία μας. Να είσαι καλά, Βασίλη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.