Σκόρπιες σκέψεις

Πιτσιρίκο, μερικές σκόρπιες σκέψεις
*Τελικά, οι μισοί στην Ελλάδα είμαστε Πόντιοι και οι άλλοι μισοί είσαστε Ποντιακής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας.

*Όποιος και αν είναι στην εξουσία, το πολύ το ξύλο οι δεξιοί το τρώνε, παλιότερα ο Χατζηδάκης από ένα τσούρμο μαζανθρώπων, τώρα ο Κουμουτσάκος από κάτι υστερικούς και προβληματικούς ανθρώπους που υπνοβατούν βιαιοπραγώντας και νομίζουν ότι δίνουν τον αγώνα τον καλό υπέρ της πατρίδας.

*Πολύ σωστά εντοπίζεις τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Χρυσή Αυγή για τη διατήρηση της νεοελληνικής μαφιοκρατίας· αφού αυτοί είναι οι φασίστες, οι άλλοι μπορούν να εμφανίζονται ως οι υπερασπιστές της δημοκρατίας, το “συνταγματικό τόξο” στο οποίο πλέον είναι ενταγμένος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την μια οι ωμοί φασίστες και από την άλλη οι λεπτεπίλεπτοι φασίστες που κατέχουν την εξουσία και μπορούν να συγκαλύπτουν νομικίστικα τις αντιδημοκρατικές πράξεις τους.

*Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει, είναι πλέον θέμα χρόνου, τελειώνει όλη αυτή η αριστερά των τουριστικών κινημάτων και της εχθρικής αντιμετώπισης της κοινωνίας. Δεν πρόκειται να υπάρξει αναπαραγωγή του ΣΥΡΙΖΑ με οποιαδήποτε μορφή και όνομα. Είναι εκτός τόπου και χρόνου, αν νομίζουν οι της ΛΑΕ ότι θα μπορέσουν μελλοντικά να γιγαντωθούν· αν είναι αυτός ο σκοπός τους και όχι το 3% για να μπουν στη Βουλή και να βιοπορίζονται, αυτοί και όλοι οι ομόκεντροι κύκλοι τους, κάνοντας τον θόρυβο που κάνουν οι τενεκέδες.

*Ελπίζουμε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην τελειώσει και η Ελλάδα, αν και αυτοί εμφανίζονται ικανοί
να ξεπουλήσουν μέχρι την άνοιξη όλη την Ελλάδα, σε χρόνο dt. Στις διαπραγματεύσεις ήταν όλο καθυστερήσεις μέχρι να γονατίσουν την κοινωνία και να την οδηγήσουν χειροπόδαρα στο τρίτο μνημόνιο, διότι, λέει δεν υπήρχε άλλη λύση, τώρα στα ξεπουλήματα έχουν γίνει πιο γρήγοροι και από τον επελαύνοντα Μέσι.

* Όταν ολοκληρώσουν το dealing του ξεπουλήματος, θα βγάλουν μπροστά και τύπους σαν τον Μπαλτά να ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες είναι δημιούργημα της Ελληνικής επανάστασης· πριν δεν υπήρχαν, άρα τώρα με την εξαφάνιση της Ελλάδος κλείνει ένας ιστορικός κύκλος· εν ολίγοις, τι είχαμε τι χάσαμε, και όλα καλά. Έχουν σχέδιο με βάθος οι απίθανοι αυτοί τύποι που όμοιοι τους δεν ξανακυβέρνησαν την χώρα. Ο κόσμος δυστυχώς ακόμα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι είναι τόσο ανίκανοι, τυχοδιώκτες και τυχάρπαστοι όσο φαίνονται.

Γ.Π.

(Αγαπητέ φίλε, εγώ είμαι από τον Πόντο και από τα Επτάνησα, και γεννήθηκα στην Αθήνα. Φοβερός συνδυασμός. Όλος ο Ελληνισμός μέσα μου. Το πολύ το ξύλο, το τρώνε, κυρίως, οι φασίστες. Αλλά ντρέπονται να το πουν. Καλό είναι που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτούς τους αριστερούς σαχλαμάρες που είχαν και πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, ενώ ήταν πάντα ξεπουλημένες κότες. Ο κόσμος ας πρόσεχε. Ζούμε στη χώρα που έγινε πρωθυπουργός ο …Μητσοτάκης. Ο κόσμος δεν δικαιούται να ομιλεί. Να βγάλει τον σκασμό. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.