Σταματήστε τη βία γιατί θα σας πλακώσω στις μπουνιές!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, από νεοναζί, στην διάρκεια του συλλαλητηρίου που διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, περί μη γενοκτονίας των Ποντίων.

Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός στον κόσμο που μπορεί να κάνει Εμφύλιο Πόλεμο, με αφορμή μια γενοκτονία των Ελλήνων.

Επίσης, οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός στον κόσμο που πρέπει να βλέπει με απάθεια κάθε μέρα, επί μήνες, εκατοντάδες πρόσφυγες να πνίγονται στο Αιγαίο αλλά πρέπει να θεωρεί βία μόνο τις σφαλιάρες των νεοναζί σε έναν βουλευτή.

Πάντως, είναι άτυχοι οι πρόσφυγες που πνίγηκαν σήμερα στο Αιγαίο, γιατί κανείς δεν ασχολείται μαζί τους, οπότε δεν θα εμφανιστούν τα πτώματά τους στην τηλεόραση και δεν θα γίνουν σταρ σαν τα προηγούμενα πτώματα.

Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση των νεοναζί κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου αλλά, μεταξύ μας, τώρα πια όλοι καταδικάζουν την βία, επειδή βλέπουν τις μπούφλες να έρχονται.

Επίσης, τα κόμματα λένε πως κινδυνεύει η Δημοκρατία εξαιτίας της επίθεσης των νεοναζί στον κ. Κουμουτσάκο αλλά δεν υπάρχει Δημοκρατία στα προτεκτοράτα -υπάρχει μόνο Δικτατορία των Μνημονίων-, οπότε, ευτυχώς, δεν κινδυνεύει η Δημοκρατία που δεν έχουμε.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε “ηθικό αυτουργό” της επίθεσης εναντίον του τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, αλλά κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Ηθικός αυτουργός της επίθεσης των νεοναζί κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου δεν είναι ο Νίκος Φίλης αλλά ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι οπλαρχηγοί του 1821· αυτοί φταίνε για όλα τα κακά που μας έχουν βρει.

Αν ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι οπλαρχηγοί δεν έκαναν την Επανάσταση, σήμερα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.

(Όλοι κάνουν τους έκπληκτους από την επίθεση των χρυσαυγιτών στον Γιώργο Κουμουτσάκο. Χτες το βράδυ έγραψα “Ποιος ωφελείται από την δήλωση Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων;”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.