Τον θάνατο σκόρπισε η τρομοκρατική οργάνωση «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» με επίθεσή της τα μεσάνυχτα

tromokratis syriza ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρομοκρατική επίθεση από την αδίστακτη τρομοκρατική ομάδα «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».
Ο αρχηγός της Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε για την συνέχεια των μαζικών δολοφονικών επιθέσεων.
Τρομοκρατική επίθεση δέχτηκε το σύνολο του πληθυσμού της χώρας σήμερα τα μεσάνυχτα από την τρομοκρατική οργάνωση «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» του αδίστακτου τρομοκράτη Αλέξη Τσίπρα και των Τζιχαντοβουλευτών του.

153 «έξυπνες» βόμβες εξαπολύθηκαν σε όλη την επικράτεια.

Θανάσιμο το χτύπημα για την πλειοψηφία του πληθυσμού αλλά, επειδή οι βόμβες ήταν ναι μεν δοκιμασμένης τεχνολογίας αλλά με νέο περίβλημα, χαρακτηρίστηκαν ως «έξυπνες», με αποτέλεσμα μερικές δεκάδες οικογένειες να μην τις αγγίξουν καθόλου.

Η τρομοκρατική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη του χτυπήματος με μια σειρά από προκηρύξεις, από το Μνημόνιο Τσίπρα έως και τα προαπαιτούμενα.

Φήμες ότι οι 154 αδίστακτοι δολοφόνοι θα συνεχίσουν τα χτυπήματα τους σε όλη την χώρα κρίνονται πολύ σοβαρές.

Εξάλλου τα θύματα χαρακτηρίζονται από την απόλυτη βλακεία και παθητικότητα τους.

Ο αρχηγός της δολοφονικής οργάνωσης, Αλέξης Τσίπρας, έχει λάβει ειδική 17ωρη σκληρή εκπαίδευση στις Βρυξέλλες και στην Καγκελαρία.

Περιλάμβανε 17 ώρες ύπνου, ασταμάτητου γέλιου και κατανάλωση άφθονων τοπικών κρασιών και λαχανακιων Βρυξελλών, με τελική δοκιμασία τις μαζικές δολοφονίες με το χαμόγελο στα χείλη, και εν συνεχεία το ξεγέλασμα των πολιτών ότι δεν τα πιστεύουν και δεν τους αρέσουν οι μαζικές δολοφονίες.

Πρόκειται και για μια πρόκληση αλλά και ένα πείραμα και για τα αφεντικά και εκπαιδευτές της τρομοκρατικής οργάνωσης «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» του Αλέξη Τσίπρα καθώς τέτοιο χτύπημα δεν έχει επιχειρηθεί ξανά στον κόσμο.

Ο αρχηγός Αλέξης Τσίπρας και οι Τζιχαντοβουλευτές του πιστεύουν με φανατισμό στο Μνημόνιο και είναι ικανοί να θυσιάσουν το σύνολο των πολιτών για την υπεράσπιση του.

Η δοκιμασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», Αλέξης Τσίπρας και οι φανατικοί Τζιχαντοβουλευτές -οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους υπερτυχερούς του Τζόκερ και αφού δεν μπορούνε να πιάσουνε τον θείο πιάσανε τις βουλευτικές καρέκλες με τους παχυλούς μισθούς, τύφλα να έχει το Τζόκερ- κατάφεραν τα θύματα να αυτοπυροβοληθούν στην συνέχεια και να κουβαλήσουν οι ίδιοι τις «έξυπνες» βόμβες στα σπίτια τους· για όσο είναι ακόμα και για όσους έχουν ακόμα.

Μ.Λ.

(Αγαπητέ φίλε, θα έρθει το ISIS να μας σώσει. Οι τζιχαντιστές θα ξεπαστρέψουν τους τζιχαντοσυριζοταλιμπάν και θα σώσουν τα σπίτια των Ελλήνων από τους πρώην κομμουνιστές που θέλουν να τα πάρουν, για να τα δώσουν στους τραπεζίτες. Κανένα σπίτι στα χέρια πρώην Κνίτη! Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.