Το Ισλαμικό Κράτος προτείνει να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας, με αντάλλαγμα την είσοδό του στην Ευρωπαϊκή Ένωση

isis moneyΠάταγο έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η πρόταση του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας, με αντάλλαγμα την είσοδό του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε ανακοίνωσή του, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει πως μπορεί να πληρώσει αύριο κιόλας το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, αφού τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ είναι ψίχουλα μπροστά στα τρισεκατομμύρια που έχει το Ισλαμικό Κράτος από δωρεές φιλάνθρωπων τζιχαντιστών και από χώρες της Δύσης.

Παράλληλα, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει πως εγγυάται την πρώτη κατοικία όλων των Ελλήνων και προσφέρεται να χτίσει σε κάθε Έλληνα ένα εξοχικό, ενώ τονίζει την εμβληματική φράση του Αλέξη Τσίπρα “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, και υποστηρίζει πως έχει πια αντικατασταθεί από το σύνθημα “Κανένα σπίτι στα χέρια πρώην Κνίτη”.

Το Ισλαμικό Κράτος υπόσχεται την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση μισθών και συντάξεων, και την υλοποίηση όλου του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο αναφέρει πως εξαπάτησε και πούλησε τους Έλληνες πολίτες.

Σε αντάλλαγμα για την εξόφληση του δημοσίου χρέους της Ελλάδας, το Ισλαμικό Κράτος ζητάει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Ισλαμικό Κράτος είναι το κράτος με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο, ενώ κάθε μέρα φεύγουν και μερικά κεφάλια, οπότε αυξάνεται διαρκώς το κατά κεφαλήν εισόδημα.

Η Άνγκελα Μέρκελ εξετάζει με ενδιαφέρον την πρόταση του Ισλαμικού κράτους για ένταξή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζητάει να μπει το Ισλαμικό Κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να βγει η Ελλάδα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.