Και οι ολιγάρχες συμμετέχουν στην απεργία καταγγέλλοντας τους εαυτούς τους

oligarxesΣυγκίνηση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία πως -μετά τον ΣΥΡΙΖΑ- και οι Έλληνες ολιγάρχες θα συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία, ενάντια στα μέτρα του Μνημονίου. Οι ολιγάρχες θα είναι στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ -μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα- και θα καταγγέλλουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους εαυτούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπόμπολας προειδοποίησε τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του πως όποιος δεν απεργήσει αύριο θα απολυθεί.

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν απειλεί μόνο με απολύσεις τους υπαλλήλους του που δεν θα απεργήσουν αύριο αλλά τους ενημέρωσε πως θα παίρνει απουσίες στη συγκέντρωση και όποιος εργαζόμενος δεν κατέβει να διαδηλώσει, θα χάσει την δουλειά του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε πως θα απεργήσει αύριο γιατί κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με το λαθρεμπόριο καυσίμων -που πλήττει την διαλυμένη ελληνική οικονομία-, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση και την Δικαιοσύνη να πάρουν επιτέλους θέση.

Οι Έλληνες ολιγάρχες θα κρατούν πανό που θα γράφει “Ανατρέψτε τους ολιγάρχες που μας πίνουν το αίμα – Δεν πάει άλλο”, και θα φωνάζουν συνθήματα κατά των εαυτών τους.

Εν τω μεταξύ, οι ολιγάρχες είναι έξαλλοι με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος σκοπεύει να σπάσει την απεργία των ολιγαρχών και θα συνεχίσει να χαζεύει ανέμελα από το παράθυρο του γραφείου του, χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.

Κυβέρνηση, ολιγάρχες και λαός θα κατέβουν ενωμένοι στην αυριανή απεργία.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.