Νικάμε αδέρφια!

happy greeksΟι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις Εφορίες ξεπέρασαν τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ από την αρχή του χρόνου, ενώ, αν προστεθούν και τα ληξιπρόθεσμα χρέη μέχρι το τέλος του 2014, τα συνολικά χρέη προς τις Εφορίες ξεπερνούν τα 82 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αδέρφια, έχουμε κάνει στάση πληρωμών, χωρίς να το καταλάβουμε.

Βέβαια, αν είχαμε κάνει στάση πληρωμών το 2010, δεν θα είχαμε στείλει το ελάχιστο -τότε- ιδιωτικό χρέος να κάνει σήμερα παρέα με το τεράστιο δημόσιο χρέος, και θα είχαμε και πέντε φράγκα στην τσέπη μας.

Αργήσαμε μερικά χρόνια να κάνουμε στάση πληρωμών, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ενώ ο Τσίπρας παίζει τον πρωθυπουργό της χώρας, ψηφίζοντας αβέρτα τα προαπαιτούμενα, και στην Νέα Δημοκρατία παλεύουν ακόμα με τους Μητσοτάκηδες, τους Γεωργιάδηδες και τους Παπαμιμίκους, εμείς κάναμε μια ωραιότατη στάση πληρωμών, και όλοι αυτοί είναι διακοσμητικοί και άχρηστοι.

Ένας φίλος μου πήγε πριν από λίγες ημέρες στην Εφορία, και ο υπάλληλος -που ήταν γνωστός του- του λέει ” Τρελός είσαι; Δεν πληρώνει κανείς. Σήκω και φύγε!”.

Στηρίζουμε το ανεφάρμοστο του Μνημονίου, κάνοντας στάση πληρωμών και ανταλλακτική οικονομία.

Και μόλις ακουστεί το μπαμ, πέφτουμε κάτω από τα γέλια με τους κρετίνους πολιτικούς, τους σιχαμένους ολιγάρχες και τους γελοίους τηλεδημοσιογράφους που θα “πέφτουν από τα σύννεφα”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.