Η ευχή μου προς την Κυβέρνηση του 3ου Μνημονίου για το 2016: Του χρόνου τα σπίτια σας να τα πάρουν οι τράπεζες

zoi twitterΠολύ μου άρεσε η ευχή που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση, να είναι του χρόνου στα σπίτια τους.

Η ευχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου δείχνει άνθρωπο με καλοσύνη και γενναιοδωρία, αφού εύχεται στα μέλη της κυβέρνησης να έχουν σπίτια για να επιστρέψουν.

Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος, όσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οπότε θα δώσω μια άλλη ευχή στην κυβέρνηση του τρίτου Μνημονίου για το 2016:

Του χρόνου τα σπίτια σας να τα πάρουν οι τράπεζες. Αν δεν τα πάρουν οι τράπεζες, να επιστρέψετε στο σπίτι σας και να βρείτε καβάλα το ταίρι σας με αντιμνημονιακό επιβήτορα ή αντιμνημονιακή θεογκόμενα με μαστίγιο.

Με την ευκαιρία, να θυμίσω: Κανένα σπίτι στα χέρια πρώην Κνίτη

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.