Μερόπειο Ίδρυμα – Παζάρι στις 14 και 15 Δεκεμβρίου

Bazaar_Meropeion_2015Για μια ακόμα χρονιά, το Μερόπειο Ίδρυμα διοργανώνει το Φιλανθρωπικό Παζάρι αγάπης και αλληλεγγύης για την τρίτη ηλικία, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Το Μερόπειο βρίσκεται στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου απέναντι από το Ηρώδειο και τον Παρθενώνα, δίπλα στην Αγία Σοφία.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Μεροπείου Ιδρύματος, το οποίο έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους για περισσότερο από έναν αιώνα.

(Σας παρακαλώ να ψωνίσετε από το παζάρι του Μεροπείου, για να χαρεί και η μαμά μου που βοηθάει κάθε φορά στο παζάρι. Θα την αναγνωρίσετε γιατί φοράει καρτελάκι που γράφει “Μαμά πιτσιρίκου”. Να τι έγραφε ο αξέχαστος Γιάννης Καλαμίτσης για το Μερόπειο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.