Ολυμπιακούς Αγώνες Προσφύγων θα διοργανώσει η Ελλάδα

refugeesΗ Ελλάδα θα είναι η χώρα που θα διοργανώσει τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Προσφύγων, μετά από πρόταση που έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως, αν η Ελλάδα διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες για Πρόσφυγες, θα καταφέρει να γίνει πόλος έλξης εκατομμύριων τουριστών -που θα δώσουν μια βαθιά ανάσα στην ελληνική οικονομία-, ενώ, παράλληλα, θα δείξει για μια ακόμα φορά σε όλο τον κόσμο το κοινωνικό της πρόσωπο.

Οι πρόσφυγες είναι εξαιρετικά προπονημένοι στο βάδην, το τρέξιμο, την κωπηλασία και το κολύμπι, ενώ αυτές τις μέρες εκπαιδεύονται στο ταε κβον ντο και στο χόκεϊ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο γήπεδο του Ταε Κβον Ντο και στη συνέχεια στο γήπεδο του Χόκεϊ.

Η κυβέρνηση θα πηγαίνει τους πρόσφυγες από γήπεδο σε γήπεδο, ώστε οι ειδικοί προπονητές να επιλέγουν τα ταλέντα που θα λάβουν μέρος σε κάθε άθλημα στους Ολυμπιακούς Προσφύγων.

Μετά το γήπεδο του Χόκεϊ, οι πρόσφυγες θα περάσουν από το Ειρήνης και Φιλίας και το ΟΑΚΑ, ενώ θα πάνε μια βόλτα και από το Ποδηλατοδρόμιο, τα γήπεδα Τένις και το Μπάντμιντον.

Πολλοί προπονητές θα βρίσκονται και στα hotspots των ελληνικών νησιών, για να εντοπίσουν αθλητικούς πρόσφυγες που μπορούν να χτυπήσουν χρυσά μετάλια.

Σε μια προσπάθεια να λάμψει για μια ακόμα φορά το αθλητικό ταλέντο του Έλληνα και να ανέβει ψηλά η σημαία μας στους Ολυμπιακούς Προσφύγων, η χώρα μας θα δώσει την ελληνική υπηκοότητα στους καλύτερους πρόσφυγες αθλητές.

Την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Προσφύγων θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο οποίος έχει κάτι φοβερές ιδέες με τον Διονύση Σαββόπουλο και την Μπιγιόνσε να τραγουδάνε τον “Καραγκιόζη”, ενώ μια έγκυος πρόσφυγας θα γεννάει μέσα σε μια τεχνητή λίμνη και θα την κυνηγάνε τζιχαντιστές, καρχαρίες και η Frontex.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μόνο μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.