Ο Πάνος Καμμένος αγνοεί το Μνημόνιο και στέλνει τις γυναίκες στο στρατό

women-armyΟ υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχεδιάζει την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό Σώμα, ενώ εξετάζει και την προαιρετική θητεία για όσες γυναίκες το επιθυμούν, ώστε στο εξής να μας τα πρήζουν και οι γυναίκες με τις πολύ συναρπαστικές ιστορίες από τον στρατό.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως οι κοινωνίες προχωρούν και πως, αφού επιτρέπεται πια να συμβιώνουν τα ομόφυλα ζευγάρια –αν και ο ίδιος δεν τα εγκρίνει αυτά τα πράγματα-, δεν πρέπει να αποκλείονται οι γυναίκες από τα όπλα, τους σκοτωμούς και τους βομβαρδισμούς.

«Είναι σεξιστικό να σκοτώνουν μόνοι οι άνδρες και όχι οι γυναίκες» τόνισε ο Πάνος Καμμένος, διευκρινίζοντας πως, αν σκότωναν και οι γυναίκες, τώρα ο πλανήτης θα είχε τον μισό πληθυσμό και θα την περνούσαμε φίνα, με πολλή άπλα και χωρίς χρέη.

Αφού υπενθύμισε την εμβληματική φράση του Γκάντι, “αν η γυναίκα ήταν καλή, ο Θεός θα είχε παντρευτεί”, ο Πάνος Καμμένος είπε ακόμα πως οι γυναίκες έχουν κατακτήσει όλα τα «κάστρα» των ανδρών, οπότε πρέπει να γίνουν και στρατόκαυλες, για να μοιάσουν εντελώς στους άνδρες και στην μαλακία που τους δέρνει.

Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος, μετά την γενναία κίνησή του να επιτρέπει στις γυναίκες να πηγαίνουν στο στρατό, περιμένει να κάνουν κι αυτές μια γενναία κίνηση και να επιτρέψουν επιτέλους στους άνδρες να γεννάνε και να κατεβάζουν γάλα.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος είπε πως θα δημιουργηθούν Στρατιωτικά Λύκεια, για να εντοπίζονται οι «ψυχωμένοι» μαθητές που θα έχουν τα προσόντα και την ευτυχία να περάσουν τη μια και μοναδική τους ζωή στο στρατό, και να ξεχωρίζουν από τους φλώρους και τους τζιτζιφιόγκους που γουστάρουν βιβλία, θέατρο, μουσική και άλλα τέτοια πούστικα.

Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος, στα Στρατιωτικά Λύκεια θα είναι ξεχωριστά τα αγόρια από τα κορίτσια, γιατί είναι η ηλικία που είναι μες στην κάβλα και υπάρχει ο κίνδυνος να το ρίξουν στις «μάχες» μεταξύ τους, και να μην ακούν το λοχία που θα τους διδάσκει Μαθηματικά και Ανορθόδοξο Πόλεμο.

Ο Πάνος Καμμένος είπε πως σκέφτεται ότι τα αγόρια των Στρατιωτικών Λυκείων πρέπει να γίνονται ζευγάρι με άλλα αγόρια, ώστε στη μάχη να μιμούνται τους Σπαρτιάτες και να πολεμάνε όχι μόνο για τον μισθό τους αλλά και για τον γκόμενό τους.

Τελικά, ο στρατός είναι μάλλον ιδανικός για τις γυναίκες, γιατί οι άνδρες στρατιωτικοί έχουν μια μόνιμη ξινίλα που είναι σαν να έχουν τα ρούχα τους.

Επίσης, ο Πάνος Καμμένος -τώρα που είναι πια κάργα μνημονιακός γιατί μάλλον ήταν “ανοιχτός” και τον κρατάνε από παντού-, βγάζει πολύ γέλιο που κάνει διαρκώς τον αδιάφθορο, τον αποφασιστικό και τον έξαλλο, ενώ είναι γατάκι.

Μετά τη σύμπραξη στην κυβέρνηση της νεομνημονιακής Αριστεράς με την νεομνημονιακή δεξιά -εντάξει, μόνο για τις καρέκλες τους και τις τσέπες τους νοιάζονται και οι μεν και οι δε-, θα γίνει πρωθυπουργός κάνας Κυριάκος Μητσοτάκης, και οι Έλληνες θα βγουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την απελευθέρωση.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.