Πρέπει τα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν το δικαίωμα να έχουν κατοικίδια ζώα;

ssc dogΜε αφορμή τον δημόσιο διάλογο για το αν θα πρέπει να επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, θέλω να βάλω στη συζήτηση και το αν θα πρέπει να επιτρέπεται στα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν κατοικίδια ζώα.

Ως ζωόφιλος΄, ανησυχώ πολύ για την ανατροφή που θα δώσουν τα ομόφυλα ζευγάρια στους σκύλους και στις γάτες τους.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί επιτρέπεται τόσα χρόνια σε γκέι και λεσβίες να έχουν ζώα, χωρίς να έχει προηγηθεί δημόσιος διάλογος και να έχει τοποθετηθεί και η Εκκλησία της Ελλάδος.

Είμαστε τόσο ανεύθυνοι πια σαν κοινωνία; Δεν σκεφτόμαστε καθόλου τα ζώα; Μόνο την πάρτη μας κοιτάμε;

Και καλά εμείς, η Ευρώπη πώς τα επιτρέπει όλα αυτά;

Τι θα γίνει αν ο Αζόρ ακολουθήσει τα βήματα των δυο ανδρών που τον μεγαλώνουν και θέλει να κουτουπώσει τον Ρεξ, τον σκύλο του γείτονα που είναι στρέιτ;

Τι θα γίνει αν η Νταίζη επηρεαστεί από τις δυο λεσβίες που την έχουν στο σπίτι τους και θέλει να αρχίσει τα πλακoμούνια με τη Λούσι, την σκύλα της γειτόνισσας;

Θα γίνουν ντιγκιντάνγκες οι σκύλοι και τζιβιτζιλούδες οι γάτες στο όνομα της δήθεν προοδευτικότητας και της παλαβής αριστεράς;

Τα σκυλιά και οι γάτες που ζουν με ομόφυλα ζευγάρια θα πρέπει να παρακολουθούνται από ειδικούς ψυχολόγους ζώων, και, αν διαπιστωθεί πως τα ζώα παρουσιάζουν περίεργη σεξουαλική δραστηριότητα, θα πρέπει να δίνονται σε ένα ετερόφυλο ζευγάρι, για να θεραπευθούν.

Αν και είναι καλύτερα που ευνουχίζουμε και στειρώνουμε τα ζώα, και έχουν όλο τον χρόνο να ασχολούνται με ανώτερες πνευματικές διεργασίες, και όχι με ζωώδεις πράξεις όπως το σεξ.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.