Στημένο το περιστατικό ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη καταγγέλλει ο Βασίλης Οικονόμου

lazopoulos adonisΑίσθηση προκάλεσε η κίνηση του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να πάει στο θέατρο “Βέμπο” και να ζητήσει να εμφανιστεί στη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, αλλά σήμερα αποκαλύπτεται πως το περιστατικό ήταν στημένο.

Σύμφωνα με έναν άλλο υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είχαν συμφωνήσει να στήσουν ένα επεισόδιο μεταξύ τους, αφενός για να διαφημιστεί η τηλεοπτική και η θεατρική δουλειά του Λάκη Λαζόπουλου -που δεν πάνε καλά γιατί ο Λάκης Λαζοπουλος έχει χάσει την φρεσκάδα του-, και αφετέρου για να προβληθεί η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Τζιτζικώστας, η διαφημιστική καμπάνια της θεατρικής δουλειάς του Λάκη Λαζόπουλου ξεκίνησε με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του μισού υπουργικού συμβουλίου στο θέατρο, ενώ ακολούθησε η προφορική επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που παρακολούθησαν την παράσταση του Λαζόπουλου, για να γίνει ντόρος.

Η μυστική συμφωνία ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη έγινε αντιληπτή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος κατουρούσε τυχαία στην διπλανή τουαλέτα από τους δυο άνδρες, και ενημέρωσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον εγγυητή της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή.

Ο χτεσινός ξυλοδαρμός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, στα Εξάρχεια από δέκα άτομα που φορούσαν κράνη δεν αποκλείεται να έχει σχέση με την κίνησή του να αποκαλύψει τη μυστική συμφωνία του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Λάκη Λαζόπουλο, αφού μπορεί τα παιδιά του “χώρου” να είναι κάπως στην καρακοσμάρα τους, αλλά δεν μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι πως άλλαξε η κυβέρνηση πριν από έναν χρόνο και να δέρνουν ακόμα δεξιούς βουλευτές.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός πως ένας από τους δράστες της επίθεσης φώναξε πως, αν ξανατολμήσει βουλευτής να πατήσει το πόδι του στα Εξάρχεια, θα τον σκοτώσουν, αφού δεν διευκρίνισαν τι θα κάνουν, αν πάει κάποια βουλευτίνα.

Θεωρείται απίθανο οι κρανοφόροι να πλακώσουν μια γυναίκα στο ξύλο ή να την σκοτώσουν αλλά αυτό είναι βαθύτατα σεξιστικό -γιατί αποτελεί διάκριση ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες-, οπότε δεν μπορεί να είναι αναρχικοί, γιατί οι αναρχικοί δεν είναι σεξιστές.

Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι κρανοφόροι να γδύσουν την βουλευτίνα και να την αφήσουν να τρέχει ξεβράκωτη στους δρόμους των Εξαρχείων, όπως είχε κάνει ο Νίκος Κούρκουλος στη Ζωή Λάσκαρη σε εκείνη την ταινία που η Λάσκαρη φορούσε μαύρα εσώρουχα και δεν έχουμε ξεκαβλώσει ακόμα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδουν την κατηγορία πως έχουν κάνει μυστική συμφωνία συνεργασίας, αν και διέρρευσε πως οι δυο δημοφιλείς πολιτικοί-κωμικοί, που ο κόσμος τους φωνάζει με τα μικρά τους ονόματα, την επόμενη θεατρική σεζόν θα ανεβάσουν μαζί στο θέατρο Βέμπο το “Κλουβί με τις τρελές”, σε σκηνοθεσία Πάνου Καμμένου.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.