Στο βάθος τούνελ

Καλημέρα και “χρόνια πολλά” με πολλά εισαγωγικά πιτσιρίκο μου
Επειδή έχουμε τερματίσει τα πάντα έξι χρόνια τώρα και περάσαμε πλέον στην αφασία περιμένοντας στον αυτόματο, θα ήθελα να προσθέσω μετά τον Άρη στο τελευταίο του κείμενο ότι όπως και αυτός ούτε κι εγώ και πολλοί άλλοι δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από ανθρώπους που πάνω από όλα κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους.

Το ότι υπάρχουν μερικές χιλιάδες που έχουν μια υγιή άποψη για την λύση της συνεχιζόμενης δίαιτας δεν είναι αρκετή να αλλάξει τα πράγματα στη χώρα.

Δεν θέλω να την πέσω στο Δημόσιο που είναι της μόδας τώρα που εξαλείφθησαν τα ελεύθερα επαγγέλματα αλλά έχετε δει κάποιον από όλους αυτούς να αντιδρά ακόμη και στις απολύσεις των συναδέλφων του, έστω όσες από αυτές έγιναν με τυμπανοκρουσίες από τον γουρλομάτη;

Τι έχουν απογίνει όσοι δεν προσκύνησαν στην ΝΕΡΙΤ και σήμερα τους κατεβάζουν και τους εναπομείναντες πομπούς (ertopen), τι έκαναν τα “ταγάρια” στην ΕΡΤ3 και τους εργαζόμενους της και άλλα πολλά ξέχασα τις καθαρίστριες που θέλουν να τις προσλάβουν σε γραφείο διότι δεν μπορούν, λόγω προτεκτοράτου, να αλλάξουν τον νόμο που θα έσκιζαν.

Τα σκατά, όμως, επιπλέουν σε αυτή τη χώρα και είναι πάρα πολλά.

Κάτι τελευταίο για τους ραγιάδες που καυλώνουν κάθε 28η Οκτωβρίου που περνάει πάνω από την παρέλαση κάνα F16 και λέει τις … ο πιλότος online στα βοθροκάναλα, τι σχέση έχουν με τους ανθρώπους που κατοίκησαν την Ελλάδα πριν από 2000 και πέρα χρόνια και ειδικά με το Μολών Λαβέ του Λεωνίδα, μήπως τις ψησταριές;

Ο νεοελληνικός μύθος, εκτός από τη μπύρα, λέει ότι η φοροκώσταινα είναι μικρή χώρα και για αυτό δεν μπορεί να αντιδράσει, λες και η Δανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ελβετία, το Βέλγιο, το τεράστιο Λουξεμβούργο κλπ. είναι μεγαλύτερα κράτη από το Ελληνιστάν και εμείς είμαστε μικροί και τριανταφυλλένιοι

Any way.

Ο κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του.

Στράτος

(Αγαπητέ Στράτο, αυτά τα έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία αποκάλυψαν όλη την αλήθεια για τους Έλληνες και την πολύ μεγάλη ιδέα που είχαν για τους εαυτούς τους. Το απόλυτο τίποτα. Οι Έλληνες πίστευαν πως είναι μάγκες, ατρόμητοι και γενναίοι αλλά αποδείχθηκαν χέστηδες, κλαψιάρηδες και ραγιάδες. Να μην γράψω άλλα γιατί θίγονται κιόλας, όταν τους επισημαίνεις την θλιβερή κατάστασή τους. Νομίζουν ακόμα πως είναι αετοί. Να είσαι καλά. Χρόνια πολλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.