Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

scsΜε αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, άνοιξε ο δημόσιος διάλογος για το ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Επειδή το θέμα της υιοθεσίας ανηλίκων είναι πολύ σοβαρό και ευαίσθητο, θέλω να γράψω ξεκάθαρα την ταπεινή μου γνώμη.

Είμαι κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν θεωρώ καθόλου πρόβλημα για την υιοθεσία το ομόφυλο ζευγάρι αλλά το γεγονός ότι είναι κι αυτοί Έλληνες.

Πιστεύω πως πρέπει να απαγορεύεται σε όλους τους Έλληνες -ετεροφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους- να υιοθετούν παιδιά.

Ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικότητας, οι Έλληνες είναι ακατάλληλοι να μεγαλώσουν παιδιά.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε να απαγορεύεται στους Έλληνες να κάνουν παιδιά.

Κι επειδή η στείρωση είναι μια καλή λύση αλλά μπορεί να θεωρηθεί φασιστική από κάποιους, προτείνω να επιτρέπεται στους Έλληνες να κάνουν παιδιά αλλά να τους τα παίρνουν αμέσως μετά την γέννα, για να μην τα καταστρέψουν.

Να παίρνουν το μωρό αμέσως μετά την γέννα και να το δίνουν σε τίποτα ξένους ή να το στέλνουν στο εξωτερικό για να σωθεί.

Οι Έλληνες έχουν την κακή συνήθεια να κάνουν τα παιδιά τους σαν τα μούτρα τους, με αποτέλεσμα να τα καταστρέφουν.

Οι Έλληνες κάνουν τα παιδιά τους ραγιάδες και προσκυνημένους σαν τους ίδιους.

Το απόλυτα σωστό θα ήταν να απαγορευτεί στους Έλληνες να τεκνοποιούν και να υιοθετούν. Να τεκνοποιούν και να υιοθετούν μόνο οι ξένοι που ζουν στην Ελλάδα.

Μόνο τότε θα υπάρχει μια ελπίδα για αυτή τη χώρα.

Δεν θα ήθελα κάποιος να με χαρακτηρίσει “ρατσιστή” εξαιτίας της άποψής μου πως οι Έλληνες δεν πρέπει να μεγαλώνουν παιδιά.

Δεν είμαι εγώ ρατσιστής. Εσείς είστε Έλληνες.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.