Η πραγματική μου γνώμη για το Σύμφωνο Συμβίωσης

cat babyΤώρα που το Σύμφωνο Συμβίωσης επεκτάθηκε, μετά την χτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, και στα ομόφυλα ζευγάρια -και όλοι πια έχουν τα ίδια “δικαιώματα”-, θέλω και μπορώ να γράψω την πραγματική μου γνώμη, για το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Θεωρώ πως το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι γελοίο. Όποια ζευγάρια κι αν αφορά.

Επίσης, θεωρώ πως ο γάμος είναι γελοίος. Και ο θρησκευτικός και ο πολιτικός.

Το Κράτος και η Εκκλησία δεν θα έπρεπε να έχουν καμία σχέση με τις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων.

Χαιρετίζω όλους τους ελεύθερους ανθρώπους που ζουν τους έρωτές τους, τις αγάπες τους και τις προσωπικές τους ζωές, μακριά από το Κράτος και την Εκκλησία.

Χαιρετίζω όλους τους ελεύθερους ανθρώπους που δεν έμπλεξαν ούτε λεπτό τους έρωτές τους με την ιδιοκτησία και την περιουσία.

Και λυπάμαι όλους αυτούς που επιζητούν την κρατική και εκκλησιαστική έγκριση, για να αγαπήσουν και να ζήσουν.

Αύριο στα δικαστήρια, θα ζητάει ο ένας από τον άλλον τα παιδιά, το πλυντήριο και τη σαλονοτραπεζαρία. Όπως έλεγε και το “συμβόλαιο” της αγάπης τους.

Καλές γιορτές. Τις εγκρίνει και το Κράτος. Και η Εκκλησία.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.