Περνάμε τέλεια!

tsipras laughsΑρνητικά συναισθήματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης νιώθει το 44% των Ελλήνων, σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Αισθημάτων, αλλά το 56% νιώθει θετικά συναισθήματα, οπότε εμείς οι ευτυχισμένοι είμαστε περισσότεροι και να μας κοιτάνε οι άλλοι αφενός για να μαθαίνουν και αφετέρου για να νιώθουν ακόμα χειρότερα που μας βλέπουν σκασμένους στα γέλια να λάμπουμε από ευτυχία, ενώ αυτοί σέρνονται μέσα στη μαυρίλα και κολυμπάνε στην φτώχεια, στην αρρώστια και στην δυστυχία.

Το 25% των Ελλήνων δεν μπορεί να πληρώσει για να θεραπεύσει την υγεία του, οπότε άντε να τα τινάξουν, γιατί, αν τα κακαρώσουν 2,5 εκατομμύρια Έλληνες, θα μείνουμε 7,5 εκατομμύρια και θα εξαφανιστεί η ανεργία, ενώ θα υπάρχουν και πολλές ελεύθερες θέσεις για πάρκινγκ.

Σύμφωνα με την έρευνα, η υγεία των Ελλήνων χειροτερεύει διαρκώς αλλά αυτό είναι λογικό, αφού οι φτωχοί άρρωστοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και σέρνουν ένα σωρό αρρώστιες, οπότε θα πρέπει να τους βάλουμε σε καραντίνα, για να μην κολλήσουν κι εμάς τους υπόλοιπους.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε σανατόριο την Πελοπόννησο και να στείλουμε εκεί όλους τους άρρωστους που δεν έχουν λεφτά για να γιατρευτούν, και αυτοί θα ερωτεύονται μεταξύ τους, και θα παντρεύονται οι φυματικές τους καρκινοπαθείς, και εμείς, μετά από χρόνια, θα το κάνουμε σίριαλ, όπως εκείνο το ωραίο “Νησί” με την Σπιναλόγκα, που ήταν γυρισμένο σαν διαφήμιση του νες καφέ αλλά με λεπρούς.

Όπως δείχνει η έρευνα, οι πλούσιοι έχουν πολύ καλύτερη υγεία από τους φτωχούς στην Ελλάδα, οπότε καταλαβαίνουμε πως οι έρευνες γίνονται για να μάθεις αυτό που εσύ ήδη ξέρεις χωρίς να έχεις κάνει έρευνα.

Βέβαια, η έρευνα δείχνει πως πολύ καλή υγεία έχουν τα άτομα με “καθόλου εισοδήματα” αλλά αυτοί είναι που τους ταϊζουν οι γονείς τους και την περνάνε φίνα ή αυτοί που ζουν με μαύρα χρήματα και νόμισαν πως η έρευνα δεν αφορούσε την υγεία αλλά ήταν παγίδα της εφορίας.

Η έρευνα επισημαίνει πως το επίπεδο υγείας των Ελλήνων έχει πέσει πολύ μετά την χρεοκοπία της χώρας αλλά αυτό δεν πρέπει να το πάρουμε και πολύ στα σοβαρά, αφού, πριν την χρεοκοπία, ήμασταν όλοι πάνω στα τραπέζια και χορεύαμε τσιφτετέλια, οπότε δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ήμασταν μέσα στις χοληστερίνες και στα ζάχαρα από τότε, αλλά να μην το ξέραμε επειδή δεν προλαβαίναμε να κάνουμε ιατρικές εξετάσεις, γιατί ήμασταν απασχολημένοι με το να ραίνουμε την τραγουδιάρα με γαρίφαλα.

Οι Έλληνες προτιμούν να δίνουν τα χρήματά τους για λογαριασμούς και χρέη παρά για την υγεία τους, αλλά κι αυτό είναι λογικό, αφού είναι ολοφάνερο πια πως ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει κάποιος από τα Μνημόνια είναι να πεθάνει.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες βαθμολογούν την κατάσταση της υγείας τους με 74% αλλά δεν πρέπει και να τους πιστεύεις, γιατί ο μέσος Έλληνας άνδρας λέει πως εκσπερματώνει καμιά δεκαριά φορές σε κάθε κρεβάτωμα, ενώ εσύ δεν τελειώνεις με τίποτα την δεύτερη φορά και πεθαίνεις και από τον πόνο, οπότε σε παρατάει η γκόμενα -επειδή βαριέται να περιμένει- και μένεις με το πουλί στο χέρι, αλλά δεν πειράζει γιατί το πουλί σου και το χέρι σου είναι φίλοι από παλιά και χαίρονται που τα λένε πού και πού..

Στα θετικά της έρευνας είναι πως, λόγω της φτώχειας, πολλοί Έλληνες έχουν κόψει το κάπνισμα, το αλκοόλ και το κόκκινο κρέας, οπότε άντε τώρα με το καλό να κόψουν και τη ζωή, για να μην έχουν καμία κακή συνήθεια.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.