Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα 38 σπίτια του Γιώργου Σταθάκη

giorgos stathakisΣαν βόμβα έσκασε η είδηση πως βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα 38 σπίτια του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, επειδή ξέχασε να τα δηλώσει.

Άγνωστο παραμένει ακόμα τι θα γίνει με το 1,8 εκατ. ευρώ που επίσης ξέχασε να δηλώσει ο Γιώργος Σταθάκης, αν και η κυβέρνηση θέλει να βγάλει το 1,8 εκατ. ευρώ σε πλειστηριασμό και τα χρήματα να πάνε σε όποιον δώσει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει σε πλειστηριασμό τα 38 σπίτια του Γιώργου Σταθάκη, για να δείξει στους πολίτες πως είναι αποφασισμένη και δεν εξετάζει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των σπιτιών.

Ο Γιώργος Σταθάκης φέρεται σοκαρισμένος με την έξωσή του από τα 38 σπίτια του και πέρασε τη χτεσινή νύχτα στο σπίτι του Ευκλείδη Τσακαλώτου, μαζί με έναν διερμηνέα για να καταλαβαίνει τι λέει ο Ευκλείδης.

Δεν είναι τυχαίο που ο πρώτος άνθρωπος που πετιέται έξω από τα 38 σπίτια του είναι ένας υπουργός της κυβέρνησης -και όχι ένας οικοδόμος με τρία παιδιά-, αφού η κυβέρνηση έκρινε πως ο Γιώργος Σταθάκης είναι αντιπαθής στους Έλληνες, οπότε δεν θα αντιδράσουν και δεν θα πάνε να παίξουν ξύλο με τα ΜΑΤ που θα βγάλουν τον Σταθάκη από τα 38 σπίτια του.

Η κυβέρνηση πιστεύει πως, αν περάσει η κατάσχεση των 38 σπιτιών του Γιώργου Σταθάκη, οι Έλληνες θα συνηθίσουν την ιδέα των κατασχέσεων και δεν θα υπάρξουν διαδηλώσεις και επεισόδια.

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα της κυβέρνησης Τσίπρα.

Πρέπει να συμπαρασταθούμε στον πολυεκατομμυριούχο Γιώργο Σταθάκη, σαν να ήταν ένας φτωχομπινές μεροκαματιάρης.

Σας καλώ όλους σε δυναμικές διαδηλώσεις έξω από τα 38 σπίτια του Γιώργου Σταθάκη, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σε αυτά.

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του Σταθάκη!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.