Τα ομόφυλα ζευγάρια θα έχουν το δικαίωμα να υιοθετούν παπάδες

papadesΣάλο έχει προκαλέσει η πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, να επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παπάδες.

Σύμφωνα με τον κ. Παρασκευόπουλο, θα πρέπει να επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παπάδες και, αν τα καταφέρουν, να τους επιτρέπεται να υιοθετούν και παιδιά.

Όπως δήλωσε ο κ. Παρασκευόπουλος, θα υπάρξει ένα πιλοτικό πρόγραμμα, όπου ένα ομόφυλο ζευγάρι ανδρών και ένα ομόφυλο ζευγάρι γυναικών θα υιοθετήσουν δυο μητροπολίτες.

Ο Πέτρος και ο Γιώργος θα υιοθετήσουν τον μητροπολίτη Άνθιμο και η Μαρία με τη Σοφία θα υιοθετήσουν τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Αν τα δυο ομόφυλα ζευγάρια καταφέρουν να δώσουν στον Άνθιμο και τον Αμβρόσιο την αγάπη που τους λείπει -και καταφέρουν να τους κάνουν σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία-, θα επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά.

Εγώ δεν είμαι παιδοψυχολόγος ή κοινωνιολόγος για να πω με βεβαιότητα ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες για να μεγαλώσει ένα παιδί αλλά είναι εντυπωσιακό πως μητροπολίτες που έχουν ορκιστεί να παραμείνουν άγαμοι και δεν μεγαλώνουν παιδιά, θέλουν να αποφασίσουν για τις προσωπικές σχέσεις των άλλων και για το αν θα έχουν δικαίωμα να μεγαλώνουν παιδιά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.