Τσίπρας και Ιερώνυμος καθιερώνουν τη μετά θάνατον ζωή και εργασία

ieronymos-tsiprasΦίλε πιτσιρίκο σε χαιρετώ.
Αυτές τις ημέρες με αφορμή την αντίδραση της εκκλησίας για το σύμφωνο συμβίωσης και την καύση των νεκρών, σκέφτηκα ότι το κόμμα Τσίπρα έχει την ευκαιρία για έναν ακόμη ιστορικό συμβιβασμό.

Τα πράγματα είναι απλά, αρκεί ο Τσίπρας να τολμήσει και πάλι να κάνει την υπέρβαση, είναι βλέπεις υπερβατικός τύπος, αλλά δεν του φαίνεται.

Επειδή λοιπόν η εκκλησία έχει ενοχληθεί σφόδρα αυτή την εποχή, ο Τσίπρας μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τον Ιερώνυμο και να καθιερώσουν επίσημα και με τη βούλα του κράτους, τη μετά θάνατο ζωή αλλά και τη μετά θάνατο εργασία.

Με μια κίνηση ματ, οι ηγέτες κράτους και εκκλησίας που είναι ένα, γιατί ζούμε ακόμα στην εποχή του Βυζαντίου και δεν τα έχουμε διαχωρίσει όπως οι περισσότερες χώρες, θα παρατείνουν ζωή και εργασία εις τους αιώνες των αιώνων, αφού έτσι κι αλλιώς οι συντάξεις είναι ανέκδοτο πλέον.

Όποιος πεθαίνει, θα θεωρείται ότι ζει και εργάζεται μετά θάνατον, άρα συντάξεις δεν θα καταβάλλονται μέχρι τη δευτέρα παρουσία του Κυρίου, ενώ θα λύσουμε και το ασφαλιστικό και θα δούμε επιτέλους και ανάπτυξη.

Τέλος οι συζητήσεις και “διαπραγματεύσεις” για όρια ηλικίας, κατώτερη σύνταξη κλπ. που τόσο βασανίζουν τους πιστούς των κομμάτων και της εκκλησίας που είναι εντελώς χάπατα.

Εις τους αιώνας των αιώνων αμήν!

Jazzer

(Αγαπητέ φίλε, επίσης θα ήταν πολύ ωραίο να πετάξει ο Ιερώνυμος το ράσο, ο Τσίπρας το κουστούμι, να φορέσουν λουλουδάτα ρούχα και χαϊμαλιά, να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης και να ζήσουν ξυπολητοι τον έρωτά τους στις σπηλιές στα Μάταλα, καπνίζοντας μαριχουάνα. Χωρίς σύμφωνο συμβίωσης θα ήταν ακόμα πιο επαναστατικό. Εντάξει, ο Ιερώνυμος είναι πιο χίπης από τον Τσίπρα. Μαύρος χίπης. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.