Καρρκκαααρίας

karxariasΠιτσιρίκο,
Άντε πάλι κι όσο πιο σύντομος μπορώ γιατί με αυτά που διαβάζω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ο ηλίθιος των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών ανέβασε στα social media την παραπάνω φωτογραφία, με ένα γελοίο σχόλιο από κάτω που παραπέμπει στην …πάταξη της φοροδιαφυγής.

Με το πού είδαν την φωτογραφία τα βρωμερά γουρούνια που κολυμπούν στο Ποτάμι του νεοφιλελευθερισμού -και πριν προλάβουν να αποσώσουν τα «καλορίζικος» και «σιδεροκέφαλος» στον γιο του Δράκουλα- ξέσπασαν για την ανάλγητη και απαράδεκτη στάση του δεξιού χοντρο-βλάχου που κώλο-έγλειφε κάποιες άλλες εποχές τον ίδιο τον Δράκουλα.

Τρελάθηκαν λοιπόν, όταν είδαν νεκρό δίπλα στον υπουργό τον «εξαβράγχιο καρχαρία (Hexanchus griseus), έναν από τους πιο κυνηγημένους στην Ελλάδα καρχαρίες, για τον οποίο δεν υπάρχει παγκοσμίως καμία καταγραφή απρόκλητης επίθεσης σε ανθρώπους».

Οι λεπτομέρειες προέρχονται από το ελληνικό παράρτημα της WWF που δεν χαρίζεται σε κανέναν όταν πρόκειται για την καταστροφή και την υποβάθμιση της φύσης και του περιβάλλοντος.

Σε κανέναν με εξαίρεση ίσως την Eldorado Gold στις Σκουριές.

Επανέρχομαι όμως στα βρωμερά καθάρματα του Ποταμιού τα οποία δεν ήταν το ίδιο λαλίστατα, ούτε ο λόγος τους τόσο καταγγελτικός, όταν μετράμε εδώ και μήνες τα εκατοντάδες πτώματα που ξεβράζει το κύμα στις ακτές του Αιγαίου.

Προφανώς, γιατί ο θάνατος αθώων παιδιών στα κρύα νερά του Αιγαίου επιτρέπεται από τα αφεντικά τους στην ΕΕ.

Και σε αντίθεση με τους εξαβράγχιους καρχαρίες, οι πρόσφυγες από τις χώρες που βομβαρδίζουν τα δυτικά πολεμικά αεροσκάφη, τα drones και οι πύραυλοι Κρουζ είναι πολύ επικίνδυνοι για τις δυτικές κοινωνίες και τον δυτικό άνθρωπο.

Ούτε βρήκαν λέξη να πουν για το ακροδεξιό και παραδικαστικό συνονθύλευμα που περιφέρει στους ώμους του, το παιδί της SIEMENS.

Να αφιερώσω –στους νεοφιλελέδες που μας κυβερνούν και στους νεοφιλελέδες που ετοιμάζονται να μας κυβερνήσουν– τα λόγια του μέγιστου Jose Samarago σχετικά με το αγαπημένο τους θέμα, τις ιδιωτικοποιήσεις:
«Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε».

Αφού πρώτα τους ευχηθώ να πάνε να μαμηθούνε και να μην προλάβουν να (ξανα)δουν την κουτάλα της εξουσίας στο στόμα τους.

Φιλιά από την Εσπερία

Ηλίας

(Αγαπητέ Ηλία, είναι που ζεις πια στην Ελβετία· γι’ αυτό τα παίρνεις με όλα αυτά. Εμείς εδώ κλαίμε από τα γέλια με τους Καμμένους, τους Τσίπρες, τους Ποταμίσιους και τους Μητσοτάκηδες. Αυτό δεν είναι χώρα, είναι η Ντίσνεϊλαντ. Αν είχαμε και χρήματα, δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος για να ζει κάποιος από την Ελλάδα. Θα κλείναμε τα σύνορα, για να τους κρατάμε έξω. Κάπως θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το πουλήσουμε στους ξένους αυτό το σόου με τον Καμμένο, τους συριζαίους, τους Κούληδες και όλους τους υπόλοιπους. Είναι μοναδικό. Με τον Καμμένο, το πιο ωραίο είναι που κάνει τον μάγκα και τον ατρόμητο, αλλά, όπως τον κόβω, αν δει μπροστά του ποντίκι, θα κάνει σαν υστερική ηρωίδα του Αλμοδόβαρ. Να είσαι καλά, Ηλία.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.