Με χρυσό νυστέρι χειρουργούσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης

PatoulisΒροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές οικογενειακής θαλπωρής στο χρυσοποίκιλτο σαλόνι του σπιτού του.

Οι συνάδελφοι γιατροί του Γιώργου Πατούλη αποκάλυψαν πως ο Γιώργος Πατούλης χειρουργούσε με χρυσό νυστέρι, ενώ τα ράμματα που έκανε στους ασθενείς ήταν από χρυσές μεταξωτές κλωστές.

Άνθρωποι που χειρουργήθηκαν από τον Γιώργο Πατούλη καταγγέλλουν πως ο Γιώργος Πατούλης ξέχασε μέσα στο σώμα τους χρυσά νυστέρια, χρυσά δαχτυλίδια και χρυσά ρολόγια, ενώ μια κυρία βρήκε κι ένα χρυσό κινητό μέσα στο γόνατό της.

Οι ασθενείς ανακάλυψαν τα χρυσά αντικείμενα επειδή βαρούσαν οι συναγερμοί στα αεροδρόμια και οι ελεγκτές τους ξεβράκωναν για να βρουν τι κρύβουν πάνω τους.

Ο Γιώργος Πατούλης απάντησε πως άφηνε διάφορα χρυσά αντικείμενα στα σώματα των ανθρώπων που χειρουργούσε γιατί ήταν φτωχούληδες και ήθελε να τους βοηθήσει να σταθούν στα πόδια τους.

Εν τω μεταξύ, σαν βόμβα έσκασε στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας πως ο Γιώργος Πατούλης πρώτα επίπλωσε το σπίτι του και μετά διάλεξε γυναίκα που να ταιριάζει με την σαλονοτραπεζαρία.

Τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών στα social media για τον Γιώργο Πατούλη, δείχνουν τον φθόνο των Ελλήνων για τους πλούσιους ανθρώπους που έχουν καλό και φίνο γούστο.

Βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο κ. Πατούλης δείχνει και το γιατί η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.