Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθαιρείται από πρόεδρος της ΝΔ λόγω πολλών προσόντων

kyriakos-mhtsotakhsΣάλος έχει ξεσπάσει στη χώρα, μετά από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του κόμματος, εξαιτίας των πολλών πτυχίων που έχει και των φοβερών σπουδών που έχει κάνει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, “ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει περισσότερα προσόντα από αυτά που απαιτούνται για την θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι overqualified, δηλαδή έχει περισσότερα προσόντα από αυτά που απαιτούνται για την θέση του προέδρου.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας, απαγορεύεται να γίνει πρόεδρος του κόμματος κάποιος που φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και έχει πτυχία από το Harvard και το Stanford -ενώ έχει τιμηθεί και με βραβεία για την εξυπνάδα του- επειδή η Νέα Δημοκρατία είναι λαϊκό κόμμα και όλοι θα αισθάνονται μπουμπούνες μπροστά σε μια μεγαλοφυία σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγγέλλει τα ΜΜΕ που ξεκίστηκαν να αναφέρονται στις τρομερές σπουδές που έχει κάνει, τονίζοντας πως το έκαναν επίτηδες για να χάσει την θέση του προέδρου.

Μετά την καθαίρεση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την θέση του προέδρου, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μείμαράκης, ο οποίος ήταν χαλαρός σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, γιατί ήξερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος του κόμματος, λόγω υπερβολικών προσόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μητσοτακέικο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψάξει τώρα για δουλειά στο εξωτερικό, όπως έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πτυχιούχοι που δεν ονομάζονται “Μητσοτάκης”.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.