Πιο ραγιάς δεν γίνεσαι

Πιτσιρίκο, τα έμαθες τα νέα; “Η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει εκτός Ε.Ε.”. Τάδε έφη Προκόπης Παυλόπουλος στην εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.

Ο καλοπληρωμένος ανώτατος άρχοντας μιας πτωχευμένης χώρας -που στοιχίζει στους ραγιάδες ένα χιλιάρικο την ημέρα- εκφράζει την άποψη των εγχώριων αφεντικών του για λογαριασμό μας.

“Απορώ” γιατί δεν δίνει επίσημα τα κλειδιά στο Χούφτελ(ακη), να μην καίμε άσκοπα καύσιμα για “αναχαιτίσεις” στο Αγαίο, αφού, ως γνωστόν, το Αγαίο ανήκει στα ψάρια του.

Τι την ήθελαν την επανάσταση του ’21 αφού δεν είμαστε άξιοι να έχουμε κράτος!

Τελικά, κάτι λιγότερο από 200 χρόνια χρειάσθηκε για να καταλάβουμε ότι ποτέ δεν γίναμε κράτος παρά παίζουμε στους ρυθμούς των “αγορών” που έλεγε και ο “ψευτράκος”, για να πάρει την εξουσία στη μπανανία, αλλά πού θα βρεις μαλάκες να σε πληρώνουν, όταν οι ίδιοι δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν και προσμένουν στην Ν.Δ. των δημοκόπων να τους ξανασώσει!

Ευτυχώς που βάλανε και τον Λεβέντη στο κυννοβούλειο να κλείσει και αυτή η ένδοξη περίοδος της ιστορίας, μη μείνει παραπονεμένο τέτοιο κελεπούρι.

Τελικά, αυτή η φτωχομάνα μας έχει δώσει τους καλύτερους: Ψωμιάδη, Μπουτάρη, Παπαγεωργίου, Μάκαρο, Κουφό Εθνάρχη, τύφλα να ‘χει ο μπάρμπας από την Κορώνη, άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη.

Αν υπάρχει Άδης, θα ήθελα να έβλεπα τη μούρη του Περικλή και των υπολοίπων, όταν θα τους λένε οι ραγιάδες ότι περιμένουν τη δόση από τους βάρβαρους για να πληρώνουν τις υποχρεώσεις του καταστήματος Ελλάς, διότι παραμάγαζο την κατάντησαν την Ελλάδα.

Εγώ, πάντως, ντρέπομαι για τον εαυτό μου που δεν τους πήρα χαμπάρι νωρίτερα από το “Καστελόριζο”, για να ζητήσω πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ ή όπου αλλού δεν υπάρχει Ε.Ε και ευρώ.

Κουράγιο σε όλους τους εγκλωβισμένους

Σ.

(Αγαπητέ φίλε, τώρα πια η κατάσταση στην Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη πλάκα. Ξαφνικά, κάποιοι βάζουν τις φωνές επειδή συνειδητοποιούν τώρα πως, με Μνημόνια και χωρίς διαγραφή χρέους, η χώρα έχει τελειώσει οριστικά. Βασικά, έχουν τελειώσει οι ίδιοι, χέστηκαν για τη χώρα και για τους υπόλοιπους Έλληνες. Πάλι καλά που το κατάλαβαν έστω και τώρα, αν και το φωνάζουμε από το 2010. Ο μόνος τρόπος να ζεις πια στην Ελλάδα -αν δεν ανήκεις στην Μαφία που κυβερνά τη χώρα- είναι να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά στο εξωτερικό. Ένας ακόμα φίλος μου -αυτός ψήφισε Ναι και Μένουμε Ευρώπη στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου- μετέφερε το ΑΦΜ του σε άλλη χώρα. Τι να πω, δεν είμαι και ψυχίατρος. Για τον γελοίο Παυλόπουλο που μας τον φόρεσε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον περασμένο Φεβρουάριο ο γελοίος Τσίπρας -και δεν διαφώνησαν τότε με την επιλογή του ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγαν με το Μνημόνιο και την προκήρυξη εκλογών, και θέλουν πάλι να κάνουν επανάσταση-, θέλω να πω πως είναι ο ιδανικός για αυτή την θέση σε αυτή τη χώρα. Τον βλέπεις και καταλαβαίνεις τα πάντα για τη χώρα. Να είστε καλά. Ερχόμαστε!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.