Υπάρχει ελπίδα

cate blanchettΠριν από μερικές ημέρες, είδα το “Κάρολ” με την Κέιτ Μπλάνσετ. Είναι μια όμορφη, απλή και ανθρώπινη ταινία, με θέμα τον έρωτα ανάμεσα σε δυο γυναίκες.

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι ένα πλάσμα από έναν άλλο, καλύτερο και πιο όμορφο κόσμο. Την χαζεύεις.

Όταν τελείωσε η ταινία, σκέφτηκα “ποιος άνδρας έχει αυτή τη γυναικάρα;”.

Δεν είμαι καθόλου περίεργος άνθρωπος αλλά αυτό ήθελα να το μάθω. Αμέσως.

Μπήκα λοιπόν στο Google και έκανα αναζήτηση.

Andrew Upton cate BlanchettΗ Κέιτ Μπλάνσετ είναι παντρεμένη εδώ και 19 χρόνια -έχουν και τέσσερα παιδιά- με τον κύριο που βλέπετε στη φωτογραφία. Ονομάζεται Άντριου Άπτον και είναι θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος.

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θέλω να στείλω μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Έλληνες.

Υπάρχει ελπίδα.

Για όλους.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.