Χιόνια στη Νάξο

amorgosΠιτσιρίκο καλή χρονιά! Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αντοχές.

Μιας και ανέφερες πως χιόνισε στην Νάξο, σου στέλνω μια φωτογραφία που τράβηξα μόλις τώρα εδώ στην Αμοργό, το χωριό Θολάρια -το χωριό του Θανάση Βέγγου παρεμπιπτόντως- και από πίσω το βουνό της Νάξου χιονισμένο!

Να είσαι πάντα καλά και να μας συντροφεύεις και φέτος με τα ωραία σου άρθρα, όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές.

Χαιρετίσματα απο Αμοργό!

Παντελής

(Αγαπητέ Παντελή, ωραία η Αμοργός. Εντάξει, πριν από 30 χρόνια που την επισκέφτηκα πρώτη φορά, ήταν ακόμα πιο ωραία. Παίζουν ακόμα το παιχνίδι της μύγας στα καφενεία; Αυτό που βάζει ο καθένας ένα λουκούμι μπροστά του και στοιχηματίζουν σε ποιανού το λουκούμι θα κάτσει η μύγα. Πιο Μεξικό από τις Κυκλάδες δεν υπήρχε. Τις κατέστρεψε ο τουρισμός. Ωραία τα χιόνια στην Νάξο. Ελπίζω να μην χιονίσει τον Αύγουστο στο Αλυκό γιατί θα πρέπει να κάνω την σκηνή μου ιγκλού. Καλή χρονιά, Παντελή! Υγεία, κάβλα κι επανάσταση!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.