Χρόνια πολλά σε σένα

dogsΧρόνια πολλά, πιτσιρίκο, σε σένα και το blog, και εύχομαι το 2016 να γραφτούν και να διαβαστούν τα πιο έξυπνα και πιο στοχευμένα κείμενα!

Είναι μέρες που μας βρίσκουν με καλή διάθεση γι’ αυτό και θέλω να πω χρόνια πολλά σε όλους τους υπηκόους του προτεκτοράτου.

Τι και αν είναι οσφυοκάμπτες, υποτακτικοί και ευρωλιγούρηδες;

Εγώ τους λέω χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2016.

Μιλάω εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί όλοι γνωρίζουμε πως το 2016 θα είναι κακό, ψυχρό και ανάποδο.

Γουστάρω, όμως, γιατί τελικά την κάθε χρονιά, εμείς την φτιάχνουμε με τις πράξεις του προηγούμενου χρόνου.

Για αυτό και θα ευχηθώ στον καθένα, να εισπράξει αυτή την χρονιά αυτά που έσπειρε την προηγούμενη.

Χρόνια πολλά στα χάπατα και τους εύχομαι να βγάλουν μόνοι τα μάτια τους για να μην δουν τα αποτελέσματα των επιλογών που έκαναν το 2015.

Τους εύχομαι όλο το 2016 να τους βρει σε κάποια ουρά για διακανονισμούς, στην εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία, στην ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, τον ΟΤΕ, τις τράπεζες και σε κάθε φορέα που στηρίζουν με την ψήφο και την απραξία τους.

Χρόνια πολλά στους ευρωλιγούρηδες και εύχομαι στην επόμενη βασιλόπιτα το φλουρί να είναι σε δραχμή.

Εύχομαι να χρειάζονται βίζα και συνάλλαγμα σε κάθε ταξίδι τους και μετανάστευσή τους για τον τόπο που θεωρούν παράδεισο.

Χρόνια πολλά στους ψευτοεπαναστάτες και τους εύχομαι όλο το 2016 να εισπράττουν τους καρπούς της απραξίας του 2015.

Χρόνια πολλά στους συντρόφους του ΚΚΕ και τους εύχομαι αυτή την χρονιά να θελήσουν απλά.
Γιατί με έχουν πείσει πως δεν θέλουν.
Τα «θέλω» περιορίζονται στον Περισσό και στις 10-12 έδρες του υποτακτικού κοινοβουλίου.

Χρόνια πολλά και στους εξωκοινοβουλευτικούς αριστερούς.
Θέλω να τους ευχηθώ να τους δώσει φώτιση το 2016, ώστε να τους βρει απλά αποφασισμένους.
Κάτι που δεν είχαν καθόλου το 2015 και έτσι έδωσαν το δικαίωμα στους ψευτοαριστερούς να τους εκμεταλλευτούν, να τους χρησιμοποιήσουν και στο τέλος να τους πετάξουν σαν την τρίχα από το ζυμάρι.

Χρόνια πολλά και στους φασίστες, πιτσιρίκο.
Τους εύχομαι απλά να μην τους βρει το 2017.

Χρόνια πολλά στους μετανάστες που μας επισκέφθηκαν το 2015 και εύχομαι οι επιλογές τους να είναι περισσότερες, έτσι ώστε να μην αναγκάζονται να εγκλωβίζονται σε μια χώρα, που του μόνο που έχει να τους προσφέρει, είναι θάνατος στις θάλασσες και πεζοδρόμια για ύπνο.

Χρόνια πολλά και στους διαπλεκόμενους.
Ίσως είναι οι μόνοι που έσπειραν με τον σωστό σπόρο το 2015.
Θα καρπωθούν, αν τους το επιτρέψουμε το 2016, χίλια δυο καλούδια.
Σπίτια, περιουσίες και δημόσιος πλούτος, είναι έτοιμα για περάσουν στην κατοχή τους.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το 2015 και να γράψω με μεγάλα γράμματα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ στον Αλέξη που τόσο μας διασκέδασε το 2015.

Είμαι σίγουρος πως θα σκορπίσει ατελείωτο γέλιο το νέο έτος με νέες «αριστερές» κυβερνήσεις, νέα προαπαιτούμενα και με καινούριους συνέταιρους που θα τα σπάσουν προσφέροντας κάτι μεταξύ παλιού ελληνικού κινηματογράφου και βουβής κωμωδίας του μεσοπολέμου.

Πρωταγωνιστές σαν τους Μπάρμπα Νίκο στον ρόλο του προέδρου της βουλής, Φλαμπουράρη στον ρόλο της babysitter και των Βασίλη και Πάνου στον ρόλο των συνεταίρων, έχουν προδιαγράψει το αποτέλεσμα του 2016, που, αν μη τι άλλο, θα είναι τουλάχιστον γελοίο!

Χρήστος Χ.

(Αγαπητέ Χρήστο, χτες το βράδυ ήμουν σε ένα πάρτι με ανθρώπους που γνώρισα πριν από τριάντα χρόνια. Κάποιους ακόμα περισσότερα. Ήταν πάρα πολύ όμορφα. Το 2016, να μας βρει με τους φίλους μας και με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Φτάνει με την υστερία και την βλακεία της ξεπουλημένης χώρας. Ναι, η χώρα ξεπουλήθηκε. Κάποιοι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Οι περισσότεροι δεν έκαναν τίποτα. Να ζήσουμε λοιπόν, όσο έχουμε να ζήσουμε, μέσα στην πραγματικότητα της ξεπουλημένης χώρας. Να ζήσουμε και για αυτούς που δεν τα κατάφεραν. Να είσαι καλά. Καλή χρονιά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.