Ο Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφτηκε φτωχικό σπίτι με σελφομπάστουνο

pavlopoulosΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επισκέφτηκε διακριτικά το φτωχικό σπίτι μιας μονογονεϊκής οικογένειας στο Περιστέρι και έβγαλε διακριτικές αναμνηστικές φωτογραφίες με τους φτωχούς.

Επειδή η επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στο φτωχικό σπίτι ήταν πολύ διακριτική, δεν υπήρχε φωτογράφος, αλλά ο Προκόπης Παυλόπουλος τράβηξε φωτογραφίες με σελφομπάστουνο.

Αν προσέξετε την φωτογραφία, το αριστερό χέρι του Προκόπη Παυλόπουλου δεν φαίνεται στη φωτογραφία γιατί κρατάει το σελφομπάστουνο.

Η φωτογραφία του Προκόπη Παυλόπουλου με τους φτωχούς και τον δήμαρχο του Περιστερίου διέρρευσε από χάκερ που απέκτησε πρόσβαση στο κινητό του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο χάκερ συγκινήθηκε από την κίνηση του Προκόπη Παυλόπουλου να επισκεφτεί τους φτωχούς -χωρίς δημοσιογράφους και φωτογράφους-, και έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία, ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες τι διαμάντι είναι ο Προκόπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι έξαλλος με τη δημοσίευση της φωτογραφίας, αφού δεν ήθελε να μάθει κανείς πόσο καλός είναι με τους φτωχούς.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έδωσε στους φτωχούς πλούσια δώρα και τους είπε πως είναι καλό που είναι φτωχοί γιατί οι πλούσιοι έχουν μεγάλα προβλήματα αυτή την εποχή, ενώ είπε στην μάνα πως είναι καλό που είναι άνεργη γιατί οι εργαζόμενοι έχουν πολλές περικοπές στο μισθό τους.

Επίσης, ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε στη φτωχή μάνα και στην φτωχή κόρη πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που επισκέπτεται ένα φτωχικό σπίτι γιατί όλοι οι φίλοι του είναι ζάπλουτοι και έχουν σπιταρόνες και βιλάρες.

Οι φτωχοί δεν είπαν τίποτα, αφενός γιατί μπορεί ο Προκόπης Παυλόπουλος να θύμωνε και να έπαιρνε τα δώρα πίσω και αφετέρου γιατί όλο αυτό ήταν απλά μέρος του χτισίματος φιλολαϊκού προφίλ στον Προκόπη Παυλόπουλο, οπότε δεν τους πέφτει και λόγος.

(Έσβησα τα πρόσωπα της φτωχής άνεργης μητέρας και της φτωχής κορούλας, γιατί δεν φταίνε σε τίποτα και ήδη έχουν περάσει δύσκολες στιγμές. Σκέψου να είσαι άνεργος και φτωχός, και να σε επισκέπτεται για ποδαρικό στην νέα χρονιά ο Προκόπης Παυλόπουλος.)

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.