Σε στείρωση των προσφύγων προχωρά η Ευρωπαϊκή Ένωση

giagiades lesvosΣε στείρωση των προσφύγων θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Δανίας να κατάσχει τα μετρητά και τα τιμαλφή των προσφύγων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρούντολφ Ες, η στείρωση των προσφύγων θα αποτρέψει τον πολλαπλασιασμό τους και την μετάδοση ασθενειών, ενώ θα αποφευχθεί και το μπαστάρδεμα της καθαρής άριας φυλής.

Κάποιοι ακροδεξιοί βουλευτές προτείνουν τον ευνουχισμό όλων των προσφύγων -ώστε να μην έχουν γενετήσιες ορμές και να μην μπορούν να ζευγαρώσουν με καθαρόαιμους Ευρωπαίους- αλλά η Ευρώπη του Διαφωτισμού δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιες φασιστικές απόψεις, οπότε θα μείνει στην στείρωση.

Αυτό που ανησυχεί τους Ευρωπαίους ηγέτες είναι ότι με την στείρωση οι πρόσφυγες θα πάρουν βάρος και θα γίνουν τεμπέληδες, όπως συμβαίνει με τα στειρωμένα σκυλιά.

Από την άλλη, οι στειρωμένοι πρόσφυγες θα είναι πιο ήρεμοι, αρκεί να θυμάστε να τους βγάζετε βόλτα δυο φορές την ημέρα για να κατουρήσουν.

Κάποιοια αριστεροί βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου ζητούν να επιτρέπεται στους πρόσφυγες να ζευγαρώσουν μια φορά μεταξύ τους και να τους γίνεται μετά στείρωση, ώστε τα μωρά τους να γίνονται πειραματόζωα στα πανεπιστήμια και να προχωρήσει η έρευνα για την βελτίωση της ανθρωπότητας.

Οι στειρωμένοι πρόσφυγες θα ζουν σε ζωολογικούς κήπους, ώστε να τους επισκέπτονται τις Κυριακές οι ευρωπαϊκές οικογένειες και να τους δίνουν φιστίκια από τα κάγκελα.

Ευτυχώς που Μένουμε Ευρώπη. Όαση.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.