Όλο το σχέδιο Λαφαζάνη για την έφοδο στο Νομισματοκοπείο

lafazanisΣάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα κυβερνητικού σάιτ, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει εντολή τον περασμένο Ιούλιο στην ΕΥΠ να φρουρεί το Νομισματοκοπείο, για να μην μπουκάρει ο Λαφαζάνης και πάρει τα δισεκατομμύρια.

Σύμφωνα με διαστρεβλωμένες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε έρθει σε επαφή με ασύλληπτα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και σχεδίαζαν να μπουκάρουν στο Νομισματοκοπείο από τον φωταγωγό.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και γκέι ακτιβιστής που διατηρούσε σχέση με τον θυρωρό του Νομισματοκοπείου και τον είχε πείσει να αφήσει το κλειδί κάτω από το χαλί της εξώπορτας, με αντάλλαγμα ένα τσιμπούκι.

Με εντολή του Αλέξη Τσίπρα, η ΕΥΠ ναρκοθέτησε τον χώρο γύρω από το Νομισματοκοπείο, ώστε να μην μπορέσει να περάσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η συμμορία του.

Στελέχη της ΕΥΠ παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Παναγιώτη Λαφαζάνη και υπέκλεψαν μια συνομιλία που η γυναίκα του Λαφαζάνη του έβαζε χοντρό χέρι επειδή είχε κατουρήσει το καπάκι της τουαλέτας και ξοδεύει πολύ κωλόχαρτο.

Ο διευθυντής της ΕΥΠ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως αμφιβάλλει για το αν ένας άνθρωπος που κάθεται σούζα μπροστά στην γυναίκα του μπορεί να εισβάλει στο Νομισματοκοπείο αλλά ο Αλέξης Τσίπρας του είπε «ο Παναγιώτης προσπαθεί να μας παραπλανήσει και κινδυνεύουμε να μην Μένουμε Ευρώπη».

Οι άνδρες της ΕΥΠ εντόπισαν έξω από το Νομισματοκοπείο τον Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος ήταν κάθε βράδυ μέσα σε ένα λευκό φορτηγάκι μαζί με μια γυναίκα, η οποία ήταν μάλλον η Άννα της 17Ν, αν και έμοιαζε πολύ με την Σούζαν Σάραντον.

Στην υπόθεση εμπλέκονται η CIA και η KGB, ενώ Ισραηλινοί πράκτορες εντόπισαν Τούρκους πράκτορες που είχαν εντοπίσει μέλη του ISIS να πουλάνε σελφομπάστουνα έξω από το Νομισματοκοπείο.

Ενημερωμένος για το θέμα ήταν και ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος τηλεφώνησε σε πρώην πρωθυπουργούς και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και έστησαν με τα κορμιά τους ένα ανθρώπινο τείχος έξω από το Νομισματοκοπείο που να μην μπορεί να το πηδήσει ο Λαφαζάνης.

Όπως αναφέρει το κυβερνητικό σάιτ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σκόπευε να πάρει τα δέκα δισεκατομμύρια ευρώ από το Νομισματοκοπείο και να φύγει για την Βραζιλία με μια 25χρονη που ανήκε στη συνιστώσα Ρόζα και ήταν ναζιάρα με σγουρά μαλλιά.

Υπάρχουν και κάποιες φήμες πως, μετά από όλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο, αλλά εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.