Οι αγρότες φεύγουν από τα μπλόκα και πάνε να ρίξουν τον φράχτη του Έβρου

fraxtis evrouΠανικό έχει σκορπίσει στην ελληνική κυβέρνηση -αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις- η απόφαση των αγροτών να πάνε στον Έβρο και να ρίξουν τον φράχτη, ώστε να περνούν οι πρόσφυγες.

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι των αγροτών, οι πρόσφυγες είναι ιερά πρόσωπα και δεν μπορεί η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και την Φιλοξενία, να επιτρέπει να πνίγονται στις θάλασσές της ξεριζωμένοι άνθρωποι που αναζητούν καταφύγιο.

Οι αγρότες είπαν πως αδιαφορούν για το Ασφαλιστικό και τους φόρους, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σωθούν οι ανθρώπινες ζωές.

“Δεν είναι δυνατόν να πνίγονται πρόσφυγες, δεν είναι δυνατόν να πνίγονται μωρά και εμείς να νοιαζόμαστε για την πάρτη μας” αναφέρει η ανακοίνωση των αγροτών.

“Οι Έλληνες πάντα έβαζαν την ανθρώπινη ζωή πάνω από όλα και αυτό είναι που μας κάνει Έλληνες” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των αγροτών.

Οι αγρότες καλούν όλους τους ελεύθερους ανθρώπους στην Ελλάδα να βρεθούν σήμερα στον Έβρο και να ρίξουν τον φράχτη του αίσχους.

Η απόφαση των αγροτών να φύγουν από τα μπλόκα και να ρίξουν το μπλόκο της ντροπής, τον φράχτη του Έβρου -και να σώσουν τους πρόσφυγες από τον θάνατο- έχει συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη που θέλουν τώρα να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους.

(Ορίστε, αγαπητοί αγρότες, έτοιμο σας το δίνω -τον φράχτη του Έβρου πρέπει να ρίξετε για να έχετε τη στήριξη των Ελλήνων και όλων των άλλων ανθρώπων- αλλά θέλει και λίγο μυαλό. Θέλει και να θέλεις. Αγάπα με να σ’ αγαπώ, θέλε με να σε θέλω.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.