Πού είναι οι φοιτητές;

Πιτσιρίκο, στην πρώτη μου νεότητα, δεκαετία 1960, φοιτητές, μαθητές ,ανεβαίναμε Αθήνα από Πειραιά ποδαράτα. Συγκεντρώσεις γιά τό 114 ,τό 5% γιά τήν παιδεία, Κυπριακό. Μπαλούρδοι, μέ την σημερινή μορφή, δεν υπήρχαν , αλλά τό ξύλο ίδιο.

Έξι χρόνια τώρα φύλλο δέν κουνάει, τι σκατά τους κάνουν τά κομματόσκυλα; Πίνε κάνα ποτηράκι κουμανταρία καί για΄εμάς, καί καλή αποτοξίνωση από ραγιαδίτιδα.

Δημήτρης

(Αγαπητέ Δημήτρη δεν ξέρω πού είναι όλοι οι φοιτητές αλλά το βέβαιο είναι πως 12 φοιτητές του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης θα δικαστούν στις 10 Μαρτίου στην Κρήτη για τις κινητοποιήσεις που είχαν κάνει το 2011 ενάντια στον νόμο Διαμαντόπουλου. Είναι η πρώτη φορά που δικάζονται φοιτητές από την εποχή της χούντας. Πάντως, Δημήτρη, και στην δική σου εποχή δεν ήταν όλοι οι φοιτητές στον δρόμο. Ήταν κάποιοι φοιτητές. Συνήθως, οι περισσότεροι είναι στο σπίτι τους. Όχι μόνο οι φοιτητές, οι πολίτες γενικότερα. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.