Outsourcing της Ελληνικής Επανάστασης

Καλησπέρα Πιτσιρίκο!
Δεν ξερω αν έμαθες τα νέα άλλα με ομόφωνη απόφασή τους, οι αγρότες, οι δικηγόροι, οι επιστήμονες, τα κανάλια, πολλές ΜΚΟ καιαυτοδιαχειριζόμενοι χώροι αποφάσισαν να κάνουν outsource τον ξεσηκωμό ενάντια στο σάπιο κατεστημένο που καταδυναστεύει τη χώρα.

Η ιδέα ήρθε, όταν κάποιος ανέφερε την διαπίστωσή σου πως πλέον ο ανθρωπισμός είναι επάγγελμα.

Σε μια σπάνια έκρηξη διάνοιας, κάποιος ανέφερε πως το πρόβλημα στην Ελλάδα λύνεται απλά. Τόσο απλά που είναι να απορείς πως κανείς δεν το είχε σκεφτεί ως τώρα.

Η επανάσταση πρέπει απλά να γίνει επι αμοιβή.

“Όπως αναφέρουν οι σύντροφοι απο τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, η επανάσταση θα έπρεπε να είναι καθημερινή επιταγή, αλλά καταλαβαίνουμε πως ενέχει κάποια σωματικά ρίσκα που δικαιολογούν μια μικρή αμοιβή”, ανέφερε γνωστός δικηγόρος.

“Η ελληνική επιχειρηματικότητα πάει ξανά μπροστά” ανέφερε επιστημονικός εκπρόσωπος, που δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το εμπόριο επαναστάσεων θα γίνει παγκόσμια Ελληνική πρωτοτυπία στα διεθνή χρηματιστήρια.

Καθότι το επιχειρηματικό πνεύμα ποτέ δεν έλειψε απο την Ελλάδα, αποφασίστηκε να γίνει ανάθεση της επανάστασης στους πρόσφυγες.

“Οι έλληνες εργαζόμενοι έχουν φάει μυριάδες σφαλιάρες απο το κατεστημένο και ακόμα να ξεσηκωθούν. Είναι προφανές πως, αν δεν είναι τουλάχιστον λοβοτομημένοι, σίγουρα δεν είναι ανταγωνιστικοί επαναστάτες”, ανέφερε στέλεχος γνωστής ΜΚΟ.

“Οι πρόσφυγες έχουν αντέξει θάλασσες, φράχτες, πολέμους και την αραβική άνοιξη. Είναι προφανές πως θα είναι πιο αποδοτικοί, θα αντέχουν περισσότερες γκλομπιές ανα κεφάλι (μετριέται σε ΓΑΚ μονάδες στο SI) με περισσότερη εμπειρία και χαμηλότερο κόστος, ώστε να είναι φυσικό να προτιμηθούν για να αναλάβουν την Ελληνική επανάσταση.”

Μέχρι και οι αναρχικοί είναι ενθουσιασμένοι με τις εξελίξεις, καθότι οι πρόσφυγες έχουν αυθεντικά αραβικά μαντήλια, είναι πρόσφυγες και έχουν βρεθεί σε πολέμους που είναι τα απόλυτα μπάχαλα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Έλληνες θα μπορούν να ξύνουν τα παπάρια τους όλη μέρα στους καναπέδες, βλέποντας τηλεόραση και χαζεύοντας στο facebook, σχολιάζοντας πόσο καλά έριξε τη μολότωφ ο τάδε επαναστάτης.

Μάλιστα, όταν ανθίσει ο κλάδος, αναμένονται και ακριβές μεταγραφές μεγάλων επαναστατικών ονομάτων απο το εξωτερικό. Και φυσικά στοιχήματα που θα αναλάβει κατ’αποκλειστικότητα ο ΟΠΑΠ.

Σε όσους πρόσφυγες επιβιώσουν απο την επανάσταση, θα δοθούν ως αμοιβή τιμητικές θέσεις μόνιμης και σίγουρης εργασίας στην εξωτική Μανωλάδα.

Η Ελλάδα, με αυτόν τον τρόπο, θα συνεχίσει την παράδοση της δύσης των μανατζαραίων που στύβει οικονομικά την ανατολή πετώντας της ψαροκόκκαλα.

Φυσικά, σε αυτήν την περίπτωση, θα είναι δικαιολογημένο γιατί, ως γνωστόν, οι ιδέες γεννούν τα κέρδη, όχι η εργασία. Ποιος είχε την ιδέα λοιπον;

Το ελληνικό πρωτάθλημα επανάστασης αναμένεται να αρχίσει πολύ σύντομα, όταν οι οργανώσεις αποφασίσουν σε ποιόν θα στρέψουν τους επαναστάτες, μια που ο καθένας έχει τις δικές του ιδέες για το ποιό είναι το κατεστημένο που καταδυναστεύει τη χώρα.

Φυσικά, όλοι έθεσαν σαφώς πως το χρέος της Ελλάδας θα αποπληρωθεί στο ακέραιο μετά την επανάσταση.

Αυτά,

Την αγάπη μου, χαίρομαι που έφυγες απο την Ελλάδα, απόλαυσε το χρόνο σου μακριά απο την αρρώστια.

Α.Ρ.

(Αγαπητέ φίλε, είναι πολύ σωστή η ιδέα των Ελλήνων να αναθέσουν την επανάσταση στους πρόσφυγες. Είναι κρίμα να σκοτωθούν οι Έλληνες στην επανάσταση, οπότε καλύτερα να σκοτωθούν οι πρόσφυγες που είναι και πολλοί, οπότε θα περσσέψουν κιόλας. Πέρα από πλάκα, πριν από μερικά χρόνια την είχα γράψει αυτή την ιδέα. Αν βρω χρόνο να ψάξω, θα βρω το κείμενο και θα σας το στείλω. Πάντως, η επανάσταση έγινε αλλά δεν την πήραμε χαμπάρι γιατί ήμασταν πάνω στα τραπέζια και χορεύαμε τσιφτετέλι. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.