Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μυτιλήνη

kiriakos mitsotakisΣτη Μυτιλήνη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για να ενημερωθεί για το προσφυγικό, γιατί μπορεί να είναι ψέματα αυτά που λένε τα ΜΜΕ για τους χιλιάδες πρόσφυγες και να προσπαθούν να τον κοροϊδεψουν.

Είναι πολύ έξυπνη η κίνηση της χώρας μας να στείλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη, αφού είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τους πρόσφυγες από το να έρχονται στην Ελλάδα.

Φαντάσου να είσαι πρόσφυγας, να έχεις θαλασσοπνιγεί, να φτάνεις στην Ελλάδα και να βλέπεις μπροστά σου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπαίνεις στην βάρκα και γυρνάς πίσω στην Τουρκία. Κολυμπώντας φεύγεις. Μέχρι τη Συρία φτάνεις.

Βέβαια, πρέπει η χώρα μας να προσέξει λίγο, γιατί μπορεί η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις παραλίες που φτάνουν οι πρόσφυγες να θεωρηθεί βασανιστήριο και να μας τρέχουν σε τίποτα διεθνή δικαστήρια.

Αν η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σταματήσει τους πρόσφυγες, μπορούμε να στείλουμε στη Μυτιλήνη την Ντόρα Μπακογιάννη.

Γενικά, θα ήταν καλό να εγκαταστήσουμε στα νησιά μας την οικογένεια Μητσοτάκη, ως ασπίδα της χώρας απέναντι στους πρόσφυγες.

Μπορούμε να βάλουμε και σκιάχτρα στις παραλίες με τις φάτσες του Μητσοτακέϊκου. Κι όταν έρθουν οι τουρίστες, τις βγάζουμε. Μη χάσουμε και τους τουρίστες.

Το Μητσοτακέικο μπορεί να λύσει το προσφυγικό πρόβλημα της Ευρώπης.

Να δείτε που το Μητσοτακέικο θα πάρει τελικά το Νόμπελ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.