Γυμνoί θα παρελαύνουν οι μαθητές στις εθνικές εορτές

parelasi miniΑίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να παρελαύνουν γυμνoί οι μαθητές στις παρελάσεις για τις εθνικές εορτές.

Το υπουργείο Παιδείας έλαβε αυτή την απόφαση, ώστε να πάψουν επιτέλους τα προβλήματα που δημιουργούνται κάθε χρόνο με μαθητές που φοράνε μαντήλες, μίνι, τακούνια, καπέλα, μπούρκες, ζαρτιέρες, χειροπέδες και άλλα αξεσουάρ που προσβάλλουν την ελληνική μας ταυτότητα.

Όλοι οι μαθητές θα παρελαύνουν γυμνοί, ώστε να είναι ομοιόμορφα γδυμένοι.

Οι γυμνοί μαθητές θα επιτρέψουν στους πάντες να εστιάσουν στο ηρωικό μήνυμα των εθνικών επετείων και όχι στο κόκκινο στρινγκ της σημαιοφόρου του 5ου Γυμνασίου Χαλανδρίου.

Παράλληλα, η ξεβράκωτη παρέλαση θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους μαθητές να μην κάνουν κοπάνα από το μάθημα της Γυμναστικής, ώστε να είναι τούμπανα στην παρέλαση.

Όλοι μιλούν για το τι φορούν οι μαθητές αλλά κανείς δεν προσέχει πως τα σημερινά παιδιά είναι εντελώς χαλβάδες και έχουν κάνει κάτι κωλάρες να, αφού μαλακίζονται όλη μέρα στο Facebook.

Η παρέλαση χωρίς ρούχα θα σπάσει τα μικροαστικά ταμπού και θα βοηθήσει τους μαθητές να πάψουν να νιώθουν ενοχές για το σώμα τους, ενώ θα πάψουν και οι ανταγωνισμοί για τα πιο ακριβά ρούχα που δηλητηριάζουν τις αθώες παιδικές ψυχές και οξύνουν τις κοινωνικές ανισότητες.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η αρχαία Ελλάδα αποθέωσε το γυμvό σώμα, ενώ οι αρχαίοι προγονοί μας δεν έκαναν βλακώδεις παρελάσεις αλλά προτιμούσαν να δημιουργούν, να φιλοσοφούν, να πολεμούν και να πηδιούνται αβέρτα.

Μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας πως στο εξής οι μαθητές θα παρελαύνουν γυμνoί, χιλιάδες μαθητές έχουν ξεσκιστεί να βαράνε τατουάζ σε όλο τους το σώμα, για να κλέψουν την παράσταση στην παρέλαση.

Προβληματισμό προκαλεί στο υπουργείο Παιδείας το ενδεχόμενο η κόρη κάποιων μεταναστών που θα συμμετέχει στην παρέλαση να έχει πιο όμορφο σώμα από τις καθαρόαιμες Ελληνοπούλες, ενώ τρόμο σκορπίζει η σκέψη πως το πουλί κάποιου μαθητή από τη Νιγηρία μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το τσουτσούνι του Έλληνα απουσιολόγου, αφού αυτό θα αποτελεί προσβολή για την μνήμη του Θεοδωρου Κολοκοτρώνη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.